Gizli Dünya Devleti kitabı tanıtılıyor

Milli Gazete’nin büyük ilgi gören promosyonu Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı ve abone çalışması için ülke genelinde stantlar açılıyor. Son olarak Afyonkarahisar Milli Gazete Temsilciği ‘Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı için stant açtı Stant hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Milli Gazete Temsilcisi Erhan Akpınar 'Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın himayesinde hazırlanan bu muhteşem kitabın [&hellip]

Gizli Dünya Devleti kitabı tanıtılıyor

Milli Gazete’nin büyük ilgi gören promosyonu Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı ve abone çalışması için ülke genelinde stantlar açılıyor. Son olarak Afyonkarahisar Milli Gazete Temsilciği ‘Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı için stant açtı

Stant hakkında bilgi veren Afyonkarahisar Milli Gazete Temsilcisi Erhan Akpınar “Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın himayesinde hazırlanan bu muhteşem kitabın tanıtımını Postane önünde stant açarak gerçekleştirdik. Çalışmalarımız neticesinde yaklaşık 1000 arkadaşımızla irtibat halinde bulunduk” dedi.
Gazete’nin büyük ilgi gören promosyonu Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı ve abone çalışması için ülke genelinde stantlar açılıyor. Son olarak Afyonkarahisar Milli Gazete Temsilciği ‘Gizli Dünya Devleti’ kitabının tanıtımı için stant açtı.
Yoğun abone kampanyası ve broşür dağıtımının da yapıldığını söyleyen Akpınar, “Amacımız gençlerimizin Milli Gazete’yi daha iyi tanımalarını sağlamak. Milli Gazete’ye vefa borcumuzu biz de bu şekil tüm gücümüzle çalışarak inşallah ödemeye çalışıyoruz. Daha güçlü bir Milli Gazete için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme