• Haberler
  • Eğitim
  • Girne Koleji’nden depremzede öğrencilere eğitim “ücretsiz”

Girne Koleji’nden depremzede öğrencilere eğitim “ücretsiz”

Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Şükrü Şensoy, depremden zarar görüp, Afyonkarahisar’a yerleşecek olan 3 yaş ile 12. sınıf arasındaki tüm çocukların Girne Koleji’nde ücretsiz eğitim göreceklerini açıkladı. Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Şükrü Şensoy, “Türkiye bir deprem bölgesi olduğu için neredeyse hepimiz depremi az çok hissetmiş, onun verdiği korkuyu yaşamışızdır. Maalesef ülke olarak depremlerden çok [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Şükrü Şensoy, depremden zarar görüp, Afyonkarahisar’a yerleşecek olan 3 yaş ile 12. sınıf arasındaki tüm çocukların Girne Koleji’nde ücretsiz eğitim göreceklerini açıkladı.

Girne Koleji Afyon Kampüsü Kurucusu Şükrü Şensoy, “Türkiye bir deprem bölgesi olduğu için neredeyse hepimiz depremi az çok hissetmiş, onun verdiği korkuyu yaşamışızdır. Maalesef ülke olarak depremlerden çok zarar gördük çok acılar çektik. Bu son yaşadığımız depremde de genç, yaşlı, çocuk çok kayıplar verdik. Kahramanmaraş merkez üssü olmak üzere 10 şehrimizde deprem etkisini göstermiştir. Tabii depremin getirdiği acılar hangi ilimizde olursa olsun hepimizi derinden yaralamaktadır. ‘’Tek Yürek Olma Zamanı ‘’diyerek başlattığımız kampanyamızda toplanan tüm malzemeler Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla deprem bölgemize ulaştırılmıştır” dedi.

Yaşanan bu elim durumdan dolayı mağdur olan vatandaşların başka şehirlere gitmek zorunda kaldıklarını belirten Girne Koleji Kurucusu Şükrü Şensoy, “Bu yüzdendir ki Afyonkarahisar’da ikamet edecek 3 yaş ile 12. sınıf arasındaki tüm çocuklarımıza kurumumuz Girne Koleji Afyon Kampüsünde 2022-2023 Eğitim-Öğretim (2.dönem) yılı için  ücretsiz olarak eğitim desteği verilecektir” dedi.

Bakmadan Geçme