• Haberler
  • Gündem
  • Girişimcilik mülakatı TAMAMLANDI – Kocatepe Gazetesi

Girişimcilik mülakatı TAMAMLANDI – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde bu yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 18 Nisan 2019 tarihinde başlayacak. 4 gün sürecek eğitim kapsamında 32 saatlik program uygulanacak.Yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne, belirlenen kontenjandan fazla talep olması dolayısıyla ATSO hizmet binasında mülakat gerçekleştirildi. Mülakatta girişimci [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde bu yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 18 Nisan 2019 tarihinde başlayacak. 4 gün sürecek eğitim kapsamında 32 saatlik program uygulanacak.
Yılın ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne, belirlenen kontenjandan fazla talep olması dolayısıyla ATSO hizmet binasında mülakat gerçekleştirildi. Mülakatta girişimci adaylarına hangi konuda iştigal edecekleri, kâr marjını nasıl hesapladıkları, bundan sonraki dönemdeki hedefleri gibi sorular yöneltildi.

Bakmadan Geçme