• Haberler
  • Genel
  • Girişimci Genç Liderler, 'başarı' eğitimi verdi

Girişimci Genç Liderler, 'başarı' eğitimi verdi

Afyonkarahisar'da yapılan 'Ülkem İçin Değer' projesi kapsamında Sinanpaşa İlçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesinde Baş+Arı eğitimi verildi Afyonkarahisar'da yapılan 'Ülkem İçin Değer' projesi kapsamında Sinanpaşa İlçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesinde Baş+Arı ve Ülkem İçin Değer eğitimi verildi. Geçtiğimiz iki gündür sürdürülen ve Afyonkarahisar'da Girişimci Genç Liderler Derneği tarafından koordinasyonu sağlanan 'Ülkem İçin Değer' projesiyle Kahramanmaraş, İstanbul [&hellip]

Girişimci Genç Liderler, “başarı” eğitimi verdi

Afyonkarahisar’da yapılan “Ülkem İçin Değer” projesi kapsamında Sinanpaşa İlçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesinde Baş+Arı eğitimi verildi

Afyonkarahisar’da yapılan “Ülkem İçin Değer” projesi kapsamında Sinanpaşa İlçesi Çiğiltepe Çok Programlı Lisesinde Baş+Arı ve Ülkem İçin Değer eğitimi verildi. Geçtiğimiz iki gündür sürdürülen ve Afyonkarahisar’da Girişimci Genç Liderler Derneği tarafından koordinasyonu sağlanan “Ülkem İçin Değer” projesiyle Kahramanmaraş, İstanbul ve Çanakkale’den proje koordinatörlerinin katıldığı eğitimler verildi.
Çiğiltepe Lisesinde verilen eğitimde yaklaşık 30 başarılı öğrenci seçildi. Geçtiğimiz iki gündür sürdürülen “Ülkem İçin Değer” projesi kapsamında lise öğrencilerine Baş+Arı eğitimi verildi. Eğitim kapsamında gençlere başarı hikayeleri anlatılırken hiçbir zaman umutsuzluğu kapınılmaması gerektiği anlatıldı. Öğrencilere önce başarının kendileri için ne anlam ifade ettiği soruldu. Daha sonra öğrencilerin hayatlarında idol olarak aldıkları ve başarılı olduklarına inandıkları kişiler soruldu. Gerçek yaşanmış hikayelerinde anlatıldığı eğitime başarılı olmanın yolları da anlatıldı.
İki bölümden oluşan eğitimde ise ikinci bölümde, öğrencilere yine iki soru sorularak cevaplandırmaları istendi. Değer nedir sorusu yöneltilen öğrenciler kendileri için değer kelimesinin ne anlam ifade ettiği soruldu. Daha sonra öğrencilere kendileri için değerli olan kişilerin kimler olduğu sorulurken öğrencilerin verdiği cevaplar listelendi. Son olarak ülkem için değer eğitimi kapsamında projenin detayları ve proje hakkında bilgi verildi. Projenin tanıtım filminin de izletildiği eğitim kapsamında gençlere sivil toplumun önemi yardımlaşma faaliyetlerinin insanlara kattığı değerlerin anlatımı da yapıldı. Son olarak gençlerle iletişimin sürekliliği için lise öğrencileri arasından iki temsilci seçildi.
ÖĞRENCİLERE ANLAMLI HEDİYELER
Eğitim kapsamında son olarak öğrencilere Kahramanmaraş “Ülkem İçin Değer” projesi koordinatörlerinden Eda Akkar ve Erhan Er’in getirdiği hediyeler takdim edilirken bunun yanı sıra proje sponsoru Sancaktepe Belediyesi’nin öğrencilere gönderdiği hediyeler de dağıtıldı. Eğitim sonunda projeye katılan öğrencilere üzerlerinde isimleri bulunan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in imzasının da bulunduğu katılım belgeleri verildi.
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen proje kapsamında Proje Koordinatörlüğü yapan Ömer Özger “Öncelikle Sinanpaşa Belediyesine ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Burada bulunduğumuz iki günde Afyonkarahisar ve Sinanpaşa’nın güzelliğini gördük ve buradaki öğrencilerin başarı potansiyellerinin farkına vardık. Katılım sağlayan ve bize destek veren tüm yetkililere, Girişimci Genç Liderler Derneğine teşekkür ederiz” dedi.
“GURUR DUYUYORUM”
Proje Koordinatörü İsmet Baran da “Afyonkarahisar Girişimci Genç Liderler yönetim Kurulu Üyesi olarak Ülkem İçin Değer Projesine katılmaktan ve projenin Afyon kısmını yürütmekten gurur duyuyorum. Afyonkarahisar’da okuyan genç kardeşlerimizin gözlerindeki pırıltıya ortak olabilmek her şeyden daha değerlidir. Onlara iyi birer birey olmaları için örnek teşkil etmek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Eğitime Ülkem için Değer Afyon Proje koordinatörlerinden Melike Altıner ve Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Behlül Beşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Yıldızhan katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme