• Haberler
  • Genel
  • Giresunspor lige Afyon'da hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Giresunspor lige Afyon'da hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

PTT 1.Ligi takımlarından Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Karadeniz ekibinin Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti Giresunspor günün ilk antrenmanına kondisyon çalışması ile başladı. Düz koşu ve açma germe çalışmaları yapan ekip daha sonra yarı sahada top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Sefer Yılmaz gözetiminde gerçekleşen [&hellip]

Giresunspor lige Afyon’da hazırlanıyor

PTT 1.Ligi takımlarından Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Karadeniz ekibinin Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti

Giresunspor günün ilk antrenmanına kondisyon çalışması ile başladı. Düz koşu ve açma germe çalışmaları yapan ekip daha sonra yarı sahada top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Sefer Yılmaz gözetiminde gerçekleşen antrenman, yan top çalışması ile devam etti.
Erzurum’da yapılan ilk etap çalışmasının ardından Afyonkarahisar’a geldiklerini aktaran Teknik Direktör Yılmaz, “Afyonkarahisar yaz kampı için çok uygun bir yer. 4 gündür buradayız iyi bir çalışma temposu yakaladık. Tesislerin ve hava şartlarının uygunluğu ile lige güzel bir hazırlık içindeyiz. Takımda bulunan tüm arkadaşlar istekli bir şekilde çalışıyor. Birkaç bölgede eksiğimiz var. Başkan ve yönetim transfer çalışmaları için görüşmelere devam ediyor. Yeni gelen ve gelecek arkadaşlarımız ile birlikte tüm takım Ağustos ayının ortalarında başlayacak olan lige hazır olarak başlayacağız” dedi.
Afyonkarahisar kampı içerisinde bazı özel maçlar yapacaklarını belirten Yılmaz, PTT Afyon Cup adında bir turnuvaya da katılacaklarını aktararak, kampın 4 Ağustos’ta sona ereceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme