• Haberler
  • Gündem
  • Giresunlular Şehitliği, Zafer’e hazır – Kocatepe Gazetesi

Giresunlular Şehitliği, Zafer’e hazır – Kocatepe Gazetesi

Doğanlar Köyü’ndeki Giresunlular Şehitliği’nde 27 Ağustos’ta yapılacak etkinlikler için Devlet Su İşleri tarafından içme suyu sondajı devam ederken bir yandan İl Özel İdaresi tarafından Doğanlar Köyü – Giresunlular Şehitliği arası yol ile otopark asfaltlanıyor.AFAD ve İscehisar Belediyesi tarafından kurulacak çadırların alanları düzeltilerek mucurlanıyor. OEDAŞ tarafından Şehitliğin çevre aydınlatması için yer altından kablolar geçirilerek aydınlatma lambaları [&hellip]

Doğanlar Köyü’ndeki Giresunlular Şehitliği’nde 27 Ağustos’ta yapılacak etkinlikler için Devlet Su İşleri tarafından içme suyu sondajı devam ederken bir yandan İl Özel İdaresi tarafından Doğanlar Köyü – Giresunlular Şehitliği arası yol ile otopark asfaltlanıyor.
AFAD ve İscehisar Belediyesi tarafından kurulacak çadırların alanları düzeltilerek mucurlanıyor. OEDAŞ tarafından Şehitliğin çevre aydınlatması için yer altından kablolar geçirilerek aydınlatma lambaları dikiliyor. Doğanlar Köyü muhtarlığı tarafından sahnenin kurulacağı alan ve şehitliğin çevresi yabani otlardan temizlendi. Yabani otlardan temizlenen alanlara İstanbul Eyüp Belediyesi tarafından 30 adet kamelya konularak piknik alanları oluşturulacak. Mescidin ve lavaboların bakım onarım ve temizlikleri yapılarak şehitliğin muhtelif yerlerine İlçe Özel İdaresi tarafından çöp konteynırları yerleştirildi. İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan 52 hizmetlinin 16 saat görev yapacağı şehitlik programında güvenlik önlemleri en üst düzeyde olacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme