• Haberler
  • Spor
  • Giresun maçının biletleri satışa çıktı

Giresun maçının biletleri satışa çıktı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında Giresunspor'u konuk edecek. Maç için hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor, maçı kazanarak hanesine 3 puan yazdırmanın peşinde. Düşme potasından kurtulmak isteyen AFJET Afyonspor'un, kazanmaktan başka çaresi yok. Son maçında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor puanını 22'ye çıkarttı. Afyonspor ise zorlu Boluspor deplasmanında 1-1 [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında Giresunspor’u konuk edecek. Maç için hazırlıklarına devam eden AFJET Afyonspor, maçı kazanarak hanesine 3 puan yazdırmanın peşinde. Düşme potasından kurtulmak isteyen AFJET Afyonspor’un, kazanmaktan başka çaresi yok. Son maçında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor puanını 22’ye çıkarttı. Afyonspor ise zorlu Boluspor deplasmanında 1-1 eşitliği yakalamış ve 1 puanı hanesine yazdırarak puanını 18’e yükseltti. Bu hafta sonu Firesun ile oynayacağı maçtan Afyonspor’un galibiyet ile ayrılması halinde puanı 21’e çıkacak. Düşme potasından çıkması için yenilmemesi gereken Afyonspor’un ikili averajda önde kalması gerekiyor. Deplasmanda Giresunspor’u 1-0 mağlup eden Afyonspor bu avantajı korumak için de sahaya çıkacak.
BİLETLER 40 VE 10 LİRA
AFJET Afyonspor’un Pazar günü saat 19.00’da evinde konuk edeceği Giresunspor maçının biletleri maç gününe kadar Park Afyon AVM’deki Store3’te satışta. Maç günü ise biletler Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan gişelerden yapılacak. Maç için bilet fiyatları 40 ile 10 lira olarak belirlendi. Afyonspor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar gereği, Numaralı VİP 40 lira, diğer biletler ise 10’ar liradan satışa çıktı. Ayrıca maça girmek isteyen 20 yaş altı ve bayanlar için maraton ve kale arkaları bilet fiyatları 7 lira. Maç günü ise kart çıkartma işlemi yapılmayacak.

Bakmadan Geçme