Giray Altınok Kimdir?

Dizinin senaristi ve başrolü Giray Altınok Dizinin ilk sekiz bölümünü çektikten sonra 3 sene boyunca hiçbir yere satamadıklarını söyledi

İki sezondur Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Prens’in üçüncü sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ederken Prens’teki oyunculuğu ile izleyenleri kahkahaya boğan Giray Altınok, dizinin yayın serüveniyle ilgili itirafta bulundu!
Kahkahaya boğan dizide 2. sezonun sezon finalinin ardından dizinin senaristi ve başrolü Giray Altınok Dizinin ilk sekiz bölümünü çektikten sonra 3 sene boyunca hiçbir yere satamadıklarını söyledi. Giray Altınok, tam YouTube’a koymaya karar verdiklerinde bir PR ajansıyla konuşurken BluTV CEO’su Deniz Hanım diziyi izledi ve çok beğendiğini söyledi.

Giray Altınok, 1983 yılında İzmir’de doğdu. Pamukkale Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi. Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi aldı. Sinema kariyerine ilk olarak, 2011 yılında Kaybedenler Kulübü adlı filmle başladı. Daha sonra Vücut, G.D.O. KaraKedi ve Tut Sözünü gibi filmlerde de rol aldı. 1975 yılındaki Türk sinemasının klasik film serisi Hababam Sınıfı’nın devam filmini yazdı ve oynadı. Show TV’de yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show’da oyunculuk yapmaya başladı. 2023 yılında BluTV’de yayınlanan Prens adlı dizide başrol olarak yer aldı.

Bakmadan Geçme