• Haberler
  • Genel
  • “Gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

“Gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Serap Besne, CHP’li kadınlar olarak Afyonkarahisar’da gidilmedik yer bırakmayacaklarını söyledi. Besne, tüm kadınları CHP’li olmaya davet etti Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın öncülüğünde başlatılan 𔄟 ayda, 7 bölge” çalışması, Afyonkarahisar’da da kamuoyuna duyuruldu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Serap Besne, konuyla ilgili yaptığı basın [&hellip]

"Gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Serap Besne, CHP’li kadınlar olarak Afyonkarahisar’da gidilmedik yer bırakmayacaklarını söyledi. Besne, tüm kadınları CHP’li olmaya davet etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın öncülüğünde başlatılan “7 ayda, 7 bölge” çalışması, Afyonkarahisar’da da kamuoyuna duyuruldu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Serap Besne, konuyla ilgili yaptığı basın toplantısında CHP’li kadınlar olarak Afyonkarahisar’ın her bölgesine gideceklerini belirtti. Kadınlarla ev sohbetleri yapacaklarını belirten Besne, “Ancak ziyaretlerimiz sadece ev sohbetinden ibaret olmayacak. Tarlada çalışan kadınlarımıza da yardım edeceğiz” dedi.
EŞGÜDÜM TOPLANTISINDA KARAR ALINDI
Serap Besne, Türkiye’nin kadın profolini çıkarmak amacını da taşıdıklarını belirterek “Bu çalışma kapsamında düzenlenen, 8-9-10 Kasım 2. İl Başkanları Eşgüdüm Toplantısı ile bölge çalışmalarında etkinliği artırmak, örgüt içinde iletişim ve eşgüdüm sağlamak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırmak, umudu inancı ve güveni örgütlemek amacıyla 7 ayda 7 bölge çalışmasının 7 ayda il çalışmaları ile güçlenmesine karar verdik” diye konuştu.
7’ŞER AYLIK TAKVİMLER
Çalışmanın aynı zamanda yerel seçimlere yönelik olduğunu hatırlatan Besne, “7 ayda 7 bölge çalışması 7 ayda illere, uygulanabilecek hale getirilmiş ve illerin 7 aylık çalışma planları ve programları il başkanları toplantımızda hazırlanmıştır. Bu çalışmadan sonra 7 ayda ilçe, 7 ayda mahalle, 7 ayda sandık çalışmasına geçilecektir. Burada hedef seçimlerin iki ana unsuru olan kadınlar ile sandığı bir araya getirecek bir çalışmayı en etkin biçimde gerçekleştirmektir.
Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.
EŞİT TEMSİL
EŞİT KATILIM
Cumhuriyet Halk Partisi olarak “eşit temsil” kavramını önemsediklerinin altını çizen Besne, şöyle devam etti:
“Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz Eşit Temsil Eşit Katılım talebimizi arttırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir. Ülkemizin her şeyden çok birliğe ve bütünlüğe, sevgiye ve saygıya ihtiyacı var. Daha mutlu daha huzurlu bir hayat için tek ses, tek güç, yek yürek olmaya ihtiyaç var. Bu güç kadınlardan gelecek. Başaracağız. Sol açık yola çık.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme