• Haberler
  • Genel
  • 'Gidici olduklarını anladılar seçimin birincisi İYİ Parti olacak'

'Gidici olduklarını anladılar seçimin birincisi İYİ Parti olacak'

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar toplantısında iktidara karşı iddialı konuştu. Aydın, 'Bunlar daha sizin iyi günleriniz. Abbas yolcu olduğunu zaten anladı. Gidici olduğunuzu zaten anladınız. İktidardan yok olup gideceksiniz ve o seçimin birinci partisi de İYİ Parti olacak' dedi   İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın 19 [&hellip]

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar toplantısında iktidara karşı iddialı konuştu. Aydın, “Bunlar daha sizin iyi günleriniz. Abbas yolcu olduğunu zaten anladı. Gidici olduğunuzu zaten anladınız. İktidardan yok olup gideceksiniz ve o seçimin birinci partisi de İYİ Parti olacak” dedi

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın 19 Mart 2022 Cumartesi günü öğleden sonra Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde bir düğün salonunda Afyonkarahisar ve Uşak illerinin dâhil olduğu Genişletilmiş Teşkilat Toplantısına katıldı. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti. Teşkilat Başkanı Koray Aydın ve Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu İYİ Parti’ye katılanlara rozetlerini taktılar.
TOPLANTIYA AFYON VE UŞAK İLLERİNİN TEŞKİLAT ÜYELERİ KATILDI
İYİ Partinin Genişletilmiş Teşkilat Toplantısına yoğun bir katılım gözlendi. Toplantıya; İYİ Parti Teşkilat Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar’dan Sorumlu Bölge Teşkilat Başkanı Faysal Hacımustafaoğlu, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, Uşak İl Başkanı Şener Toköz, Teşkilat Başkan Yardımcısı Söğüt eski Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, 21 Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, 21 Dönem Milletvekili ve 57 Hükümet Bayındırlık ve İskân Bakanı Abdülkadir Akcan, İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Öncül Kazancı, Tokatlılar Vakfı Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kerem Erdem, iş insanı Raşit Emir Süer, Ankara İl Başkanı Danışmanı Ergün Adlar ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıya sağlık sebepleri nedeniyle katılamadığı öğrenilen İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mahmut Koçak bir mesaj yolladı.
“İYİ PARTİ AFYON’DA BİRİNCİ PARTİ”
İYİ PARTİ Teşkilat Başkanı Koray Aydın, mehteran takımı ve meşalelerle karşılandı. Karşılama sırasında “İYİ Parti iktidar” sloganları atıldı. Toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı. Mısırlıoğlu, “Dört yıl evvel biz bu yola çıkarken her şeyi göze alarak çıktık. Allah’ın izniyle eğilmeyiz, bükülmeyiz dimdik ayaktayız. Biz burada iki tane ev sahibi il başkanıyız. Aramızda Uşak il Başkanı Şener Toköz’de var. O da sizleri selamlayacak. Biz Afyonkarahisar’da 18 ilçe, 42 belde, 900 küsür köy ve mahallede teşkilatlarını yüzde 80 seviyesinde yapılandırmış bir il teşkilatıyız. Kuruluşundan bugüne Afyonkarahisar’da girmiş, katılmış olduğumuz her iki seçimde de Afyon’da ikinci parti konumundayız. Çok az oy farkıyla kaybettiğimiz 2-3 tane belediyemiz var. Tabi bunlar yeni kurulan bir parti olarak, içerden ve dışarıdan çuvalımızı cımbızlayanlardan kaynaklı olarak bir takım sıkıntılar yaşanmıştır. Biz göreve geldiğimizde yüzde 15,5 oranda il genelinde oyumuz vardır. Göreve gelişimizin 19. ayındayız. Afyonkarahisar’ın birinci partisiyiz. Allah’ın izniyle yapılacak erken veya zamanındaki seçimlerde Afyonkarahisar’ı şaha kaldıracağız. Tüm milletvekilliklerine talibiz. Bütün belediyeler talibiz. Her yere aday olacak birbirinden kıymetli binlerce dava arkadaşımız var. Allah’ın izniyle geldikleri gibi gidecekler. İYİ Parti kadroları iyiler hareketi gelecek Türkiye’nin mimarı olacaklar.” dedi.
“AFYON GİBİ UŞAK’TA DA İYİ PARTİ BİRİNCİ PARTİ OLACAK”
Açılış bölümünün ikinci konuşmasını İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz yaptı. Afyonkarahisar ve Uşak illerinin her zaman iç içe olduğunu söyleyen Toköz, “Afyonkarahisar ve Uşak kardeş ildir. İki il her zaman iç içedir. Biz partiyi kurarken ne için kurmuştuk? Bunlar ülkeyi yönetemiyorlar. Ülke iyi yolda değil. Biz İYİ’ler iktidara geleceğiz ve iyiliği memlekete getireceğiz. Uşak olarak özellikle son seçimde Belediye Başkanlığında ve Belediye Meclis Üyeliğinde merkezde özellikle yüzde 37 oy alarak İYİ Parti’nin en yüksek oy oranını yakaladık. Gelecek seçimlerde Afyon’da olduğu gibi Uşak’ta da birinci partiyiz Allah’ın izniyle. İnşallah İYİ’ler iktidar.” diye konuştu.
“BİZLER TESLİM OLMAYAN DİRENÇ KOYAN İNSANLARIZ”
İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın kendilerini; Ülkenin geleceğini gözlemleyen insanlar olarak, ülkenin gidişatına, şartlarına isyan ettiklerini söyledi. Aydın, “Bizler teslim olmayan insanlarız. Direnç koyan insanlarız. Unutmayın her dönemin kendine göre şartları var. Bizim partiyi kurduğumuz dönemde, 2017 yılında Anayasa değişikliğiyle yapılan, tek adam rejimi inşası belki de bunu ateşleyen fitil olmuştur. Geride bıraktığımız zaman dilimi içerisinde öyle şeyler yaşadık ki; ülkenin yönetimini ele geçiren bir kişi, devletin gücünü, kuvvetini bir sopa haline dönüştürerek, milletin evlatları üzerinde o sopayı sürekli sallayarak, tehdit ederek, sindirme politikası izleyerek bir kaotik dönem meydana getirildi. Merakını dahi anlatmaya çekinen bir toplum yapısı ortaya çıktı. Ülkenin gidişatının bir ayrıştırmaya gittiğini unutmayacağız. Öyle bir ayrıştırmaya döndü ki; bir çatallı dil tepeden bakıyor. Bakışında bile böyle zalimce bir duruş var.” şeklinde konuştu.
“BU MİLLETİN ŞAMARINI SANDIKTA YİYECEKSİNİZ”
“Sandıktan korktuğu için Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti önüne her zaman set çekmeye çalışmaktadır.” diyen Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “1 Nisan aynı zamanda iktidara Türk Milletinin bir şamarıdır. Kendine geldi adam. 1 Şubat tarihinde kongreyi yaptığımız 15 gün sonra Türkiye’de seçim kararı alındı. Dedi ki; birkaç ay daha geçerse bunlar benim üzerimden silindir gibi geçerler deyip seçim kararı aldı ve 1,5 aylık seçim takvimi yaptı. Sandıktan kaçıp kurtulabilmek için. Ama biz onu da aştık ve seçime girme hakkı kazandık. Teşkilatları kurarak zaten bu hakkı kazanmıştık ama devletin gücünü kullanarak en adil olması gereken Yüksek Seçim Kurulu’ndaki ayak oyunlarını görüp, teşkilatı kurmakla kazandığımız hakkımızı 15 tane de milletvekili CHP’den alarak yedekledik. Erdoğan’a da; yapacağı ayak oyunlarına karşı direnç ortaya koyan kararlı insanların olduğunu gösterdik. Vatan sevgisi menşeyili bir hareketi korkutarak onu bu yoldan çekilmeye itemezsin. Ve sonuçta öyle olmuştur. Bunlar daha sizin iyi günleriniz. Abbas yolcu olduğunu zaten anladınız. Gidici olduğunuzu zaten anladınız. Bu millet bu döneme mührünü vuracak bir kararlılık içerisinde sandığın gelmesini bekliyor. Paşa gönlünüz ne zaman istersen. İster bugün koyun, ister seçimi zamanında yaparak bunu yapın. Bu milletin sandıkta şamarını yiyeceksiniz. İktidardan yok olup gideceksiniz ve o seçimin birinci partisi de İYİ Parti olacak.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

İYİ Parti’den Gümüş’e vefa

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar ve Uşak illerinin katılımıyla yapılan Teşkilat İstişare Toplantısı öncesi bir süredir tedavi gören partinin Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Erdal Gümüş’ü, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve partililerle evinde ziyaret etti. Koray Aydın, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakmadan Geçme