• Haberler
  • Genel
  • Gıdabank yardımı sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Gıdabank yardımı sürdürüyor – Kocatepe Gazetesi

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İdari Müdürü Erman Kaya, dernek faaliyet ve çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. İhtiyaç sahipleri sayısının arttığını kaydeden Kaya, çalışmaların hayırsever katkısı ile sürdürüldüğünü belirterek tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Gıdabank) İdari Müdürü Erman Kaya, 2005 yılında kurulan derneğin hayırseverler ve işadamlarının katkıları [&hellip]

Gıdabank yardımı sürdürüyor

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İdari Müdürü Erman Kaya, dernek faaliyet ve çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

İhtiyaç sahipleri sayısının arttığını kaydeden Kaya, çalışmaların hayırsever katkısı ile sürdürüldüğünü belirterek tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.
Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Gıdabank) İdari Müdürü Erman Kaya, 2005 yılında kurulan derneğin hayırseverler ve işadamlarının katkıları ile çalıştığını kaydetti. Gerçek ihtiyaç sahiple-rine düzenli gıda yardımı yapıldığına temas eden Erman Kaya, son derece titiz araştırmalar sonucu yardımların dağıtıldığını ifade etti. Ayni ve nakdi her türlü yardımın kabul edildiği Gıdabank’ta ailelere aylık 75-100 TL tutarında gıda yardımı yapıldığından söz eden Kaya şöyle konuştu: “Evlenecek genç çiftlerimize damatlık, gelinlik, nişan ve kına kıyafetleri temin ediyoruz. Sadece gelinliği nikah ya da düğün töreni sonuna kadar emaneten veriyoruz. Dini bayramlarda giysi yardımında da bulunuyoruz. Ama kış döneminde de ihtiyaç halinde palto, bot, ayakkabı yardımı yapıyoruz. Kurban bayramında periyodik olarak et dağıtımımız oluyor. İnsanlarımzı incitmeden normal bir market alışverişi yaptırır şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. İkinci el eşyalarla eşya ihtiyacına da cevap veriyoruz. Özellikle son dönemde evi yanan 6 aileye ev eşyası yardımında bulunduk. Tüm hayırseverlere değerli katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme