Gıda yardımı hazırlatıp Belediye’ye teslim etti

İşadamı Necdet Kuzu’nun dördüncü kez hazırlattığı gıda paketleri, yine Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi aracığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. İçerisinde kuru bakliyattan, temizlik ürünlerine kadar bir ailenin uzun süre ihtiyacını karşılayacak ürünlerin yer aldığı yardım paketleri, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek. Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara'da [&hellip]

İşadamı Necdet Kuzu’nun dördüncü kez hazırlattığı gıda paketleri, yine Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi aracığı ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak.
 İçerisinde kuru bakliyattan, temizlik ürünlerine kadar bir ailenin uzun süre ihtiyacını karşılayacak ürünlerin yer aldığı yardım paketleri, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek. Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da ikamet eden hayırsever işadamı Necdet Kuzu’nun gösterdiği yardımseverliğin Afyon dışındaki işadamlarına örnek olması temennisinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme