• Haberler
  • Genel
  • GHSİM’nde atamalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

GHSİM’nde atamalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Okul Sporları birim sorumlusu olan Ahmet Gürkaya Denk Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atandı Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne uzun süredir atama yapılmadığı, yapılan atamalarda gelen müdürlerin ise koltuğa oturmadan başka bir vilayete tayinle gittiği spor kamuoyu tarafından bilinen ve sürekli dile getirilen bir durumdu. [&hellip]

GHSİM'nde atamalar sürüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Okul Sporları birim sorumlusu olan Ahmet Gürkaya Denk Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atandı

Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne uzun süredir atama yapılmadığı, yapılan atamalarda gelen müdürlerin ise koltuğa oturmadan başka bir vilayete tayinle gittiği spor kamuoyu tarafından bilinen ve sürekli dile getirilen bir durumdu. Spor camiasında, Okul Sporları birimi sorumlusu Ahmet Gürkaya Denk’in Sinanpaşa’ya atanmasından dolayı büyük bir memnuniyet yaşanırken o koltuğu gerçekten hak ettiği aktarıldı. Sinanpaşa’da spora yönelik beklentilerin yoğunluğu ile sporun gelişmesi açısından Denk’in yerinde bir atama olduğunu belirtiliyor.
“ALLAHIM BENİ
UTANDIRMASIN”
Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atanması üzerine heyecanını sosyal medya üzerinden paylaşan Ahmet Gürkaya Denk, “Uzun zamandır sabırla beklediğim tebligat sonucunda Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü atamam gerçekleşti. Allahım bu yolda beni utandırmasın ve bir idareci olarak hiçbir zaman adaletten ayırmasın. 23 Şubat 2006 yılından itibaren Erzincan ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri’nde birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma da teşekkür ederim.” ifadesine yer verdi.
ÖNCEKİ ATAMALAR
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Yunus Tortop, Gençlik Merkezi Müdürlüğü’ne Gökhan Gürbüz, Çobanlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne Murat Çekiç ve Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne Mehmet Fatih Koşan atanmıştı.
İhsaniye, Dazkırı ve Sultandağı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlükleri’ne de atamaların yapıldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

AHMET GÜRKAYA DENK
14 Haziran 1978’de Denizli Sarayköy’de doğan Ahmet Gürkaya Denk, ilk, orta ve lise öğrenimini 1997 yılına kadar Denizli’de tamamladı. Denk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümünden 2002’de mezun oldu. 2006 yılında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü’nde göreve başlayan Denk 2008 yılının Ekim ayında Afyonkarahisar’da göreve başladı. 2 yıl Spor Servisi’nde görev yapan Denk, 5 yıldır da Okul Servisi’nde görev yaptı. Okul Sporları Servisi’nde terfi alan Denk birim sorumlusu oldu. 8 yaşında Denizli Sarayköyspor’da futbola alt yapıdan başlayan Denk, Denizli Belediyespor’da ve Kızılcabölükspor’da futbol oynadı. Başkarcı İdman Yurdu ve Servergazi Belediyespor’da futbol antrenörlüğü yaptı. 2007-2008 yıllarında Erzincan GHSİM’nde çalıştığı dönemde 2 yılda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin Atletizm Antrenörlüğü’nü yürüttü. Denk evli ve 3 çocuk babası. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme