• Haberler
  • Spor
  • GHSİM'de Kadınlar günü kutlandı – Kocatepe Gazetesi

GHSİM'de Kadınlar günü kutlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Merkez Gençlik Merkezi'nin Gönüllülük ve Tasarım Kulüpleri'ne katılan gençler çiçek tasarımı hazırladı. Yapılan çiçek tasarımlarının arkasına kadın ile ilgili hadisi şerifler yazarak şehir merkezinin işlek caddelerinde ve yöresel ürünler pazarında kadınlara dağıtıldı. Çalışan kadınlara dikkat çekmek için mor kurdeleler dağıtıldı.Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Afyon Lisesi'nin Konferans Salonu'nda [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Merkez Gençlik Merkezi’nin Gönüllülük ve Tasarım Kulüpleri’ne katılan gençler çiçek tasarımı hazırladı. Yapılan çiçek tasarımlarının arkasına kadın ile ilgili hadisi şerifler yazarak şehir merkezinin işlek caddelerinde ve yöresel ürünler pazarında kadınlara dağıtıldı. Çalışan kadınlara dikkat çekmek için mor kurdeleler dağıtıldı.
Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Afyon Lisesi’nin Konferans Salonu’nda açılan sergiyle devam etti. Sergiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, gençlik liderlerimiz, gönüllü gençler muhtarlar katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme