• Haberler
  • Genel
  • GGK görev süresini tamamladı – Kocatepe Gazetesi

GGK görev süresini tamamladı – Kocatepe Gazetesi

Görev süresi 2 yıldır devam eden TOBB Afyonkarahisar GGK son kez toplandı. Kurul İcra Komite seçimleri 25 Aralık Perşembe günü yapılacak TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu (GGK) son toplantısını Kurulun Başkanı Ahmet Kızık’ın öncülüğünde yaptı. Toplantıda 2 yıllık süreç içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verilirken, 25 Aralık tarihinde yapılacak olan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu [&hellip]

GGK görev süresini tamamladı

Görev süresi 2 yıldır devam eden TOBB Afyonkarahisar GGK son kez toplandı.
Kurul İcra Komite seçimleri 25 Aralık Perşembe günü yapılacak

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu (GGK) son toplantısını Kurulun Başkanı Ahmet Kızık’ın öncülüğünde yaptı. Toplantıda 2 yıllık süreç içerisinde yapılan faaliyetlerle ilgili bilgi verilirken, 25 Aralık tarihinde yapılacak olan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçimleri ile ilgili bilgi aktarıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinin 25 Aralık Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi. Seçmen listesine girecek kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için, İl Genç Girişimciler Kurul üyesi adayının www.gencgirisimciler.org.tr adresinde bulunan formu eksiksiz ve hatasız olarak doldurarak 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile ATSO’ya en geç 5 Aralık günü saat 12.00’ye kadar teslim etmesi gerekecek. Daha önce üyeliği bulunan Genç Girişimcilerin üyelik süresi bittiğinden dolayı tekrar başvurmaları gerekiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme