• Haberler
  • Genel
  • Gezlerli futbolcu ölümden döndü – Kocatepe Gazetesi

Gezlerli futbolcu ölümden döndü – Kocatepe Gazetesi

Gezlerspor Sinanpaşa Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan sakatlık sonrasında Gezlerspor sahadan ayrıldı 1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Gezlerspor Sinanpaşa Belediyespor'u konuk etti. Sinanpaşa Belediyespor'un 3-0 önde olduğu karşılaşmada yaşanan sakatlık sonrasında Gezlerspor sahadan çekildi. MAÇTAN DAKİKALAR5. dakikada gelişen Sinanpaşa Belediyespor atağında Sinanpaşa'dan Necati karşılaşmanın ilk golünü kaydetti. 1-012. dakikada farkı artırma çabasıyla gelişen [&hellip]

Gezlerli futbolcu ölümden döndü

Gezlerspor Sinanpaşa Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada yaşanan sakatlık sonrasında Gezlerspor sahadan ayrıldı

1. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Gezlerspor Sinanpaşa Belediyespor’u konuk etti. Sinanpaşa Belediyespor’un 3-0 önde olduğu karşılaşmada yaşanan sakatlık sonrasında Gezlerspor sahadan çekildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
5. dakikada gelişen Sinanpaşa Belediyespor atağında Sinanpaşa’dan Necati karşılaşmanın ilk golünü kaydetti. 1-0
12. dakikada farkı artırma çabasıyla gelişen Sinanpaşa atağında Necati’nin soldan açtığı ortaya Muhittin yükselerek kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve topu filelere gönderdi. 2-0
24. dakikada gelişen Sinanpaşa atağında Necati bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0’a taşıdı.
26. dakikada gelişen Gezlerspor atağında orta sahadan penaltı noktasına yapılan ortaya Ali ile birlikte Sinanpaşa kalecini yükseldi. Sinanpaşa kalecisinin sert müdahalesinde Ali’nin kafasına kalecinin dizi çarptı. Ali yere düşünce kafasını yine yere çarptı. Dili boğazına kaçan Ali nefessiz kalınca bir an beyin travması geçirdi. Bu sırada Gezler’in tecrübeli oyuncusu Ufuk Ali’nin çenesini aralayarak boğazına kaçan dilini çıkardı. Karşılaşmanın sağlıkçısı ve yan sahada oynanan karşılaşmanın sağlıkçısının müdahalesi ile normale dönen Ali gelen ambulansla hastaneye götürülerek kontrol edildi. Bu olaydan sonra Gezlerspor sahadan çekildi.
Ali’nin durumunu öğrenmek ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için Sinanpaşalı teknik heyet ve yöneticiler hastaneye ziyarete gitti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme