Gezilmeye değer birçok yer var

İnsan Kaynakları Yönetimi Geliştirme Programı dahilinde Personel Şube Müdürleri semineri için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, Personel Daire Başkanı Yüksel Çelik, Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Ziyarette Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz de hazırda bulundular. Karşılıklı bilgi [&hellip]

Gezilmeye değer birçok yer var

İnsan Kaynakları Yönetimi Geliştirme Programı dahilinde Personel Şube Müdürleri semineri için Afyonkarahisar’a gelen Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, Personel Daire Başkanı Yüksel Çelik, Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Ziyarette Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz de hazırda bulundular.
Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Personel Şube Müdürleri seminerinin Afyonkarahisar’da yapılmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgiler verdi.
Vali Balkanlıoğlu, kedisini ziyaret eden heyete, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel mekanları olan Ulu cami, Millet Hamamı, Şehitoğlu Konağı, Mevlevihane Müzesi ve Mevlevi Camiini gezdirdi.
İlgi ve alakasından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak; “Afyonkarahisar her şeyiyle çok güzel, tarihi mekanları ve şehrin kendisine has görünümüyle bambaşka bir il. Şuan da Afyonkarahisar’da olmak benim için bir ayrıcalık, burada gezilmeye görülmeye değer bir çok yer gördüm. Yerinde görmek ve yaşamak bizleri mutlu etti” dedi.
İlk fırsatta yine Afyonkarahisar’a gelmeyi düşündüğünü söyleyen Buçak, özellikle gezi boyunca Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun aydınlatıcı bilgiler vermesinden ve sıcak tavırlarından dolayı kendisine teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme