• Haberler
  • Genel
  • 'GES projesi Seydiler'e büyük gelir sağlayacak'

'GES projesi Seydiler'e büyük gelir sağlayacak'

Seydiler Belediye Başkanı Hüseyin Tokdemir, Elektronik Denetleme Sistemi projesi akabinde Güneş Enerji Santrali projesine imza atmaktan dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirterek, 'GES projemiz hayata geçtiğinde beldemize büyük gelir sağlayacak' dedi İscehisar İlçesi Seydiler Belediye Başkanı H. Hüseyin Tokdemir, beldeye Güneş Enerji Santrali yapımı için verdiği destek nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve [&hellip]

Seydiler Belediye Başkanı Hüseyin Tokdemir, Elektronik Denetleme Sistemi projesi akabinde Güneş Enerji Santrali projesine imza atmaktan dolayı büyük bir gurur duyduklarını belirterek, “GES projemiz hayata geçtiğinde beldemize büyük gelir sağlayacak” dedi

İscehisar İlçesi Seydiler Belediye Başkanı H. Hüseyin Tokdemir, beldeye Güneş Enerji Santrali yapımı için verdiği destek nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a belde halkı adına teşekkür ettiğini açıkladı.
“GES SEYDİLER BELDESİNİN
VİZYON PROJESİ”
Seydiler Beledesi’nde Başkan Tokdemir’in girişimi ile Elektronik Denetleme Sistemi’nin faaliyete geçmesinden sonra Güneş Enerji Santrali (GES) projesi için sözleşmeler imzalandı. Seydiler beldesinde Güneş Enerji Santrali 32 bin metrekarelik alana 406 kilovat olarak yapılacak. Konu hakkında açıklama yapan Tokdemir, “Güneş Enerji Santrali (GES) bizim vizyon projelerimiz arasındadır. Belediye Meclisi’nden aldığımız karar doğrultusunda yer seçimini gerçekleştirdikten sonra ihaleyi alan firma ile sözleşmeleri imzaladık. Bu hafta itibarıyla 32 bin metre karelik alana 406 kilovatlık Güneş Enerji Santrali yapım çalışmaları başlayacaktır. GES’in ve diğer önemli projelerimizin hayata geçmesinde büyük destekleri olan başta Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, İl Başkanımız Mehmet Kocacan’a ve teşkilatımıza belde halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.
“VEKİL TAYTAK GEREKEN
DESTEĞİ VERİYOR”
Başkan Tokdemir sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak, GES projesi başta olmak üzere diğer projelerimize de gereken desteği vermektedir. Beldemiz adına geç kalınmış bir projeye daha imza atmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Bu projemiz hayata geçtiğinde beldemize büyük gelir sağlayacak ve bu sayede vatandaşlarımıza daha fazla hizmet sağlamış olacağız.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme