'Geriye Bir Tek Söz Kalıyor, Vah Gidene'

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Dinar İlçesinde meydana gelen kazanın ardından AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya'nın yaptığı açıklamayı eleştirdi. Olgun, 'Artık sözün bittiği yerdeyiz. Milletvekili Av. Ali Özkaya, sizi ben affetsem Allah affetmez. Geriye bir tek söz kalıyor. Vah gidene.' dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Dinar İlçesinde meydana gelen elim kazanın ardından cenazeler toprağa verilmeden, AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın kendi memleketi olan Dinar İlçesinde ki kazayla alakalı özrü kabahatinden büyük bir açıklama yaptığını belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “22 yıldır iktidar olan bir partinin, üçüncü dönem milletvekilliğine rağmen bir yoldaki rampayı bunca yıl yaptıramadığını ikrar etti. Devri iktidarınızda olur olmaz şeyleri müjde vermekle tanınan, yıllardır yollar yaptırdık diye övüne övüne gezen sizdiniz. Şimdi bir rampayı bile yaptıramadığınızı beyan ediyorsunuz. Giden canlar, geride kalan acılı aileler. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Milletvekili Av. Ali Özkaya, sizi ben affetsem Allah affetmez. Geriye bir tek söz kalıyor. Vah gidene.”

Bakmadan Geçme