• Haberler
  • Genel
  • Geri dönüşüm atölyesi meyvelerini vermeye başladı

Geri dönüşüm atölyesi meyvelerini vermeye başladı

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” projesi kapsamında elde edilen ürünlerin açılan sergi ve satış noktaları ile halkın beğenisine sunulacağı bildirildi AMBALAJ ATIKLARINDAN YENİ ÜRÜNLER YAPILIYORAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” projesi eğitim faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından Geri Dönüşüm Atölyesi açılarak, ambalaj atıklarından yeni [&hellip]

Geri dönüşüm atölyesi meyvelerini vermeye başladı

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” projesi kapsamında elde edilen ürünlerin açılan sergi ve satış noktaları ile halkın beğenisine sunulacağı bildirildi

AMBALAJ ATIKLARINDAN
YENİ ÜRÜNLER YAPILIYOR
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kadınlar İleriyi Düşünüyor, Geri Dönüştürüyor” projesi eğitim faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından Geri Dönüşüm Atölyesi açılarak, ambalaj atıklarından yeni ürünler yapılmaya başlandığı ifade edildi. Açıklamada, Çavuşbaş Bilgi Evi’nde açılan Geri Dönüşüm Atölyesi’nde usta eğitici eşliğinde haftanın Pazartesi ve Çarşamba günleri kursiyerlere ambalaj atıklarının değerlendirilmesi ve yeni ürünlerin yapılmasının öğretildiği belirtildi.
ÜRÜNLER HALK BEĞENİSİNE SUNULACAK
Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü H. Mehmet Durak, Çevre Mühendisi Dilek Karaca, atölye hocası Dilek Doğar, kursiyerler Şefika Adman ve Melek Çakır Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ambalaj atıklarından ürettikleri ürünleri Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hediye eden konuklar, kendilerine böyle bir imkan oluşturan Başkan Çoban’a teşekkür ettiler. Kursiyerlerin ambalaj atıklarına geri kazanım konusuna farklı bir bakış açısı kazandırdıklarını ifade eden Başkan Çoban ise el emeği göz nuru ürünler sayesinde ambalaj atıklarının değerlendirildiğine dikkat çekti.
Elde edilen ürünlerin proje kapsamında açılan sergi ve satış noktaları ile halkın beğenisine sunulacağını belirten Başkan Çoban, projeye destek olan herkese teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme