• Haberler
  • Spor
  • Gergin maçı Hisar kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Gergin maçı Hisar kaybetti – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Hisar Belediyespor kendi sahasında ligin ikinci sırasında yer alan Isparta Davraz-spor'u konuk etti. Maçın başında yapılan seremonide Şuhutlu sporseverlerin Ispartalı oyunculara attıkları yabancı maddeler seremonide gerginlik yaşattı. Maçın başından sonuna kadar gerginlikler yaşanmaya devam ederken Hisar Belediye ilk yarıda kalesinde gördüğü gole cevap veremedi. Maçın sonunda ise Isparta [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Hisar Belediyespor kendi sahasında ligin ikinci sırasında yer alan Isparta Davraz-spor’u konuk etti. Maçın başında yapılan seremonide Şuhutlu sporseverlerin Ispartalı oyunculara attıkları yabancı maddeler seremonide gerginlik yaşattı. Maçın başından sonuna kadar gerginlikler yaşanmaya devam ederken Hisar Belediye ilk yarıda kalesinde gördüğü gole cevap veremedi. Maçın sonunda ise Isparta taraftarının küfürleriyle tahrike kapılan Şuhutlu sporseverler sahaya girdiğinden dolayı Ispartalı oyuncular kendi taraftarlarının yanına kaçmak zorunda kaldı. Bu sırada Çevik Kuvvet ekipleri Şuhutlulara biber gazı ve tanzikli su ile müdahale etti.
Çıkan olaylarda biri polis olmak üzere 3 kişi yaralandı. Polis memuru Muammer K., ile Mehmet Akbıyık ve Kadir Filiz isimli şahıslar yaralandı. Polis memurunun eline vurulan sopa ile yaralandığı ve Şuhut İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisi sonrası taburcu edildiği kaydedildi. 112 Acil Servis görevlilerine de saldırıldığı öne sürülen olayda, sağlık görevlilerinin kısa bir süre yaralıları müdahale edemediği belirtildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
14. dakikada gelişen Davrazspor atağında orta saha üzerinde serbest vuruş kazandı. Samet’in ceza sahasına yaptığı ortayı penaltı noktası üzerinde müdahale eden Hisar kalecisi Mihraç topu rahat pozisyonda elinden kaçırdı. Boşta kalan topu Davrazsporlu Okan kaleye gönderdi.
76. dakikada kontra atakla gol arayan Davrazspor atağını Ersin yaptığı faulle kesti. İlk yarıdan da sarı kartı olan Ersin’e hakem ikinci sarıyı gösterdi ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Hisar Belediyespor bu dakikadan sonra 10 kişi kaldı.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Hisar Belediyespor maçı 1-0 kaybetti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme