• Haberler
  • Genel
  • “Gerekirse biz okutalım” – Kocatepe Gazetesi

“Gerekirse biz okutalım” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülkemizin gelişmesi için eğitime önem verilmesi gerektiğini söyledi. Sülümenli Beldesi’nde Sülümenliler’le bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu, “Zeki çocuklar, iyi okullarda okursa başarı daha artar. Maddi durumu yeterli olmayıp çocuğunu okutmak isteyen varsa biz de yardımcı oluruz” dediAfyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sülümenli Beldesi’nde vatandaşlarla yaptığı toplantıda, çocukların okula gönderilmesi tavsiyesinde bulundu. Eğitimin, [&hellip]

"Gerekirse biz okutalım"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, ülkemizin gelişmesi için eğitime önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Sülümenli Beldesi’nde Sülümenliler’le bir araya gelen Vali Balkanlıoğlu, “Zeki çocuklar, iyi okullarda okursa başarı daha artar. Maddi durumu yeterli olmayıp çocuğunu okutmak isteyen varsa biz de yardımcı oluruz” dedi
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sülümenli Beldesi’nde vatandaşlarla yaptığı toplantıda, çocukların okula gönderilmesi tavsiyesinde bulundu. Eğitimin, bir ülkenin kalkınmasında çok önemli yeri olduğunu söyleyen Balkanlıoğlu, “Biz öğrenciyken, babamız ‘Gerekirse ceketimi satar, yine çocuğumu okuturum’ derdi. Eğitime bu kadar önem verilirdi. Siz de çocuğunuzun okula gitmesi için elinizden geleni yapın” dedi.
Kaliteli okullarda başarı artar
Zeki çocukların iyi okullarda okumasının da önemine dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “Zeki çocuklar, iyi okullarda okursa başarı daha artar. Maddi durumu yeterli olmayıp çocuğunu okutmak isteyen varsa biz de yardımcı oluruz. Maddi durumunuz yoksa bize gelin. Gerekirse ben okutayım çocuklarınızı” diye konuştu.
1 değil, 10 bakan çıksın
Balkanlıoğlu, şehirlerin de ülkeler gibi eğitim yardımıyla üst seviyeye çıkacağını hatırlatarak “Sülümenli’den, Afyonkarahisar’dan 1 değil de 8-10 tane Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu çıksa, milletvekili, doktor, mühendis, öğretmen çıksa şehrimizin geleceği daha parlak olur” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme