Genel sekterlik teknik eleman alacak

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, önceki Meclis'in aldığı kararla İl Özel İdaresi'nin yaptığı ihale sonucu Afyonkarahisar'da bir Sıcak Asfalt Plenti kurulması noktasında gerekenlerin yapıldığını söyledi. Çoban, bu şantiyeye teknik elemanı alımı yapılacağını belirtti.'ALINACAK ELEMANLAR TEKNİK'Söz konusu Asfalt Plentinin Çay-Bolvadin yolu üzerinde Çay ilçesi sınırlarında İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nün olduğu alanda yapıldığını belirten Çoban, [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban, önceki Meclis’in aldığı kararla İl Özel İdaresi’nin yaptığı ihale sonucu Afyonkarahisar’da bir Sıcak Asfalt Plenti kurulması noktasında gerekenlerin yapıldığını söyledi. Çoban, bu şantiyeye teknik elemanı alımı yapılacağını belirtti.
“ALINACAK ELEMANLAR TEKNİK”
Söz konusu Asfalt Plentinin Çay-Bolvadin yolu üzerinde Çay ilçesi sınırlarında İlçe Özel İdare Müdürlüğü’nün olduğu alanda yapıldığını belirten Çoban, “Bu asfalt şantiyesine asfalt serecek ekiplere eleman alınması gerekiyor. Birincisi asfalt şantiyesi var, ikincisi de asfalt dökecek elemanlar var. Dolayısıyla buraya teknik bir eleman alımı söz konusudur. Asfalt Plent Operatörü, Asfalt Plent Elektrikçisi, Maden Mühendisi, kimya ile ilgili Laboratuar Görevlisi, bunun yanında asfalt serecek finişerin operatörleri, silindirlerin operatörleri, kamyon şoförleri gibi nitelikli eleman alınacak. Bu elemanlar Çay ilçe hudutlarında ki asfalt şantiyesine alınacak. Afyon merkezde Özel İdare’ye 65 eleman alınacak gibi bir algı ortaya konulmak isteniyor ya da böyle bir algı var. Bu doğru değil.” dedi.
“AFYON MERKEZE ELEMAN ALIMI YOK”
Çay Asfalt Şantiyesine alınacak elemanın yüzde 95’nin teknik eleman olacağının altını çizen Çoban şöyle konuştu:
“Bunların hepsi de Çay Asfalt Şantiyesi için alınacak elemanlardır. Afyon Merkez Özel İdare için bir eleman alımı söz konusu değil. Biz karar mercii olarak sadece eleman alımı ile ilgili karar veriyoruz. Eleman alımıyla ilgili tüm işlemleri İl Özel İdaresi yani Genel Sekreterliğimiz yürütmektedir.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme