Genel Müdür Kaya Öğrencilerle İftar Yaptı
Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, öğrencilerle birlikte iftar yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, Bakan Müşavirleri, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde verilen iftar yemeğine katıldı. İftarda; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleride hazır bulundular.
Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Anadolu İmam Hatip Lisesindeki iftar programı öncesi öğrencilerin hazırlamış olduğu ilahilere eşlik eden Genel Müdür Kaya ve konuklar birlikte oruç açtılar.
İftar konuklarına hitap eden Genel Müdür Kaya, şunları kaydetti: “Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerime başlamak istiyorum. Ramazan toplumsal dayanışma, yardımlaşma, paylaşma ve birleşme demektir. Aynı zamanda manevi arınmayı ve sabrı da temsil eder. Müslüman olarak bizlere de bu mübarek ayı anlamını idrak ederek ve ruhuna uygun davranışlar sergileyerek tamamlamak düşer.”
Yemek öncesi okul içerisinde bölümleri ve etüt odalarını ziyaret eden Genel Müdür Kaya, öğrencilerin yaptığı çalışmaları ve projeleri inceledi.
İftar programı Genel Müdür Kaya, Bakan Müşavirlerine plaket takdimi ve hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından program sona erdi.