Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genel Müdür Afyon’dan memnun ayrıldı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Afyonkarahisar’da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet ile birlikte Afyonkarahisar Girişi Susuz Kavşağı Pandemi Uygulama Noktası, Sahipata Polis Karakolu, İl Jandarma Komutanlığı, Kocatepe Şehitliği, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne ziyaretler gerçekleştirdi.
Ziyaret programı süresince Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Vali Mustafa Tutulmaz’a, Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanı Mahmut Çorumlu, Trafik Başkanlığı Başkan Yardımcısı Ümit Mutlu, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Burhan Akçay eşlik etti.
Genel Müdür Aktaş, Afyonkarahisar Girişinde Karşılandı
Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ı Afyonkarahisar Girişi Susuz Kavşağı Pandemi Uygulama Noktası’nda karşıladı. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyetin Ramazan Bayramlarını tebrik ederek karşılamalarından dolayı teşekkür etti.
Emniyet Ekiplerinin Bayramı Kutlandı
Afyonkarahisar Girişi Susuz Kavşağı Pandemi Uygulama Noktası’nda görev yapan emniyet ekiplerine de ziyarette bulunan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet görevli personel ile görüşerek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Genel Müdür Aktaş, Türk Polis Teşkilatının daima görevinin başında özverili ve fedakar bir görev anlayışı içinde olduğunu belirterek ekiplere başarılı çalışmalarının devamını diledi.
İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi
Sahipata Polis Merkez Amirliğini ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Vali Mustafa Tutulmaz görevleri başındaki emniyet ekiplerinin bayramını kutlayarak, hayırlı görevler diledi. Akabinde Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile Vali Mustafa Tutulmaz İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret ettiler. Koronavirüs süreci ve bayram nedeniyle görev yapan tüm Jandarma personeline kolaylıklar dileyerek bayramlarını tebrik ettiler.
Şehitlerimiz Unutulmadı
Ardından Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar Kocatepe Şehitliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Şehit kabirlerinin ziyareti, dua, karanfil bırakılması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile birlikte şehitlik ziyareti sona erdi.
Emniyet Müdürü Bilgi Verdi
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol Afyonkarahisar Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne geçerek İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’den burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görevli personel ile görüşerek Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Polis Moral eğitim Merkezi Ziyaret Edildi
Emniyet ekiplerinin zorlu görevlerinde verdikleri molalarda dinlenme fırsatı buldukları Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet, merkez hakkında bilgiler aldı. Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte görevli personelin bayramını tebrik etti.
Yaralanan Polisimize Evinde Ziyaret
Son olarak bugün ilimiz Kocatepe Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde yaşanan olay sonucu yaralanan polis memurunu evinde ziyaret eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek polisimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler.