• Haberler
  • Genel
  • Genel Merkez’e ağır eleştiri – Kocatepe Gazetesi

Genel Merkez’e ağır eleştiri – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, MHP İl Binası’nda bir basın toplantısı düzenledi. Şahin, 1968’den bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve istikametinin belli olduğunu hatırlatarak Genel Merkez’in son dönemde istikametten saptığını kaydetti Milliyetçi Hareket Partisi 19’uncu Dönem Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, MHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. [&hellip]

Genel Merkez'e ağır eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, MHP İl Binası’nda bir basın toplantısı düzenledi. Şahin, 1968’den bu yana Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilke ve istikametinin belli olduğunu hatırlatarak Genel Merkez’in son dönemde istikametten saptığını kaydetti

Milliyetçi Hareket Partisi 19’uncu Dönem Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, MHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. Genel Başkan olması hâlinde çok farklı politikalar yürüteceğini aktaran Şahin, MHP Genel Merkezi’nin son dönemde genel politakalardan saptığını kaydetti.
Türk Milleti’nin MHP’nin iktidarına ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi, her türlü zorluğa rağmen Türk Milleti’nin mayasıdır. İktidar olması gereken bir partidir. MHP’nin son siyasi gelişmelerde çok iyi bir konumda olmadığını biliyoruz. MHP durgun hale gelmiştir, kabuğunu kıramamıştır. Türkiye’de MHP’ye ihtiyaç var” dedi.
“40 SENELİK MHP’LİYİZ”
40 senedir Milliyetçi Hareket Partisi camiası içinde olduğuna dikkat çeken Şahin, “40 senelik bir MHP’liyiz. Elbette ki Genel Merkez’in yanlışlarını düzeltmek için yola çıktık. Genel Merkez, 1968’den beri bugüne kadar getirdiği projelerden sapmış durumdadır. Uygulamada eksiklikler var” diye konuştu.
“ÜNİVERSİTELİLERİN
YÜZDE 60’I MHP’Lİ OLACAK”
Şahin, partinin disiplin altına alınması gerektiğini vurgulayarak “MHP Genel Başkanı olduğumuzda teşkilatımızı disiplin altına alacağız. Teşkilatları halkla kucaklaştıracağız. İktidara geldiği zaman hizmet eden bir parti haline geleceğiz. Üniversite öğrencilerinin yüzde 60’ının bu ocakta yetişeceği güçlü bir parti olacağız” ifadelerini kullandı.

“Ben Başbakan olursam…”

MHP Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin’in basın toplantısında, Genel Başkan olup MHP’yi iktidara taşıması durumunda yapacaklarını şöyle özetledi:
-İlk seçimde iktidar olacağız ve ben Başbakan olacağım Allah izin verirse, Türk çocuklarının eğitimi için Türk milletine ait değerleri vereceğiz. Peygamber Efendimizin hayatını vereceğiz. Hristiyanlar da kendi dinini öğrenecek. Herkes kendini hangi din ile ifade ediyorsa dininin gereğini bilecek.
-Zinayı yasak edeceğiz, idamı getireceğiz. Suçların cezasını vereceğiz. Ahlaklı bir toplum haline geleceğiz. Suç işleyenlerin hakkından geleceğiz. Toplumda huzur ve sükunu sağlayacak. Boşanmaların önüne geçeceğiz.
– Bütçemizi denk yapacağız. Türkiye’de herkes üretim yapacak.
-Avrupa Birliği’ne karşıyız, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nden çekileceğiz. (Kocatepe)

Emniyet Müdürü değil,
terör müdürü olsun

MHP Genel Başkan Adayı Op. Dr. Seyfi Şahin, Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in teröristlerin cenazesinde de ağlanması gerektiğine dair sözlerine tepki gösterdi.
Şahin, “Diyarbakır Emniyet Müdürü, terör müdürü olsa daha iyiydi. Türk Milleti’nin düşmanına eli silahlı bir ögrütün üyelerine acıyorsa gitsin o çetenin reisliğini yapsın. Başbakan laf söylemesin onu görevden alsın” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme