Genel Kurul yapılamadı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor’un dün yapılması beklenen genel kurul toplantısı katılımın olmaması nedeniyle yapılamadı Afyonkarahisarspor’un genel kurul çalışmalarından da sonuç çıkmadı. Kulübün, dün yapılması gereken ilk genel kurul toplantısına beklenildiği kimse katılmadı. Toplantı gerçekleşmeyince Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de bir açıklama yaptı. Bülbül açıklamasında artık gerekeni yapacaklarını söyledi. Bülbül: Vİcdani sorumluluğumuzu yerİne getİrdİk”Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül dün [&hellip]

Genel Kurul yapılamadı

Afyonkarahisarspor’un dün yapılması beklenen genel kurul toplantısı katılımın olmaması nedeniyle yapılamadı

Afyonkarahisarspor’un genel kurul çalışmalarından da sonuç çıkmadı. Kulübün, dün yapılması gereken ilk genel kurul toplantısına beklenildiği kimse katılmadı. Toplantı gerçekleşmeyince Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de bir açıklama yaptı. Bülbül açıklamasında artık gerekeni yapacaklarını söyledi.
Bülbül: Vİcdani
sorumluluğumuzu yerİne getİrdİk”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül dün genel kurul toplantısına kimsenin katılmaması üzerine şu açıklamayı yaptı: “Genel Kurul toplantımız gördüğünüz gibi yapılamadı, kimse gelmedi.
Genel Kurul’u destek göremediğimiz için yapmak istedik. Malesef şu ana kadar önemli bir destek gelmedi. Önemli bir gelişme olmasını bekleyeceğiz iki gün daha.”
Transfer İÇİn son İKİ gün kaldı
Hikmet Bülbül, transfer için elde futbolcunun olduğunu ancak para olmadığı için lisansların çıkartılamadığının da altını çizdi.
Bugün 20-30 bin lira gibi bir paranın gerekli olduğunu kaydeden Bülbül, “Biz ta başından bugüne kadar bu kulübe birilerinin sahip çıkmasını bekledik. Ama olmadı. SSK ve vergi borçları riskimiz var. Ekonomik sıkıntılarımız var. 20-30 milyar lira ile kafaya oynayacak takım yapılabilir. 2 gün içinde lisans bedeli için 30 bin TL gerekiyor. Futbolcu var ama lisans çıkartamıyoruz” diye konuştu.
“Ben bu kulüp İÇİn dİlencİ oldum”
Hikmet Bülbül açıklamasını şöyle tamamladı: “Bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Mücadelemiz vardı. Biz bu 25 milyarı SSK ve vergi borcuna da verilebilirdi. Destek yoksa bizim de devam etme şansımız artık yok. Bugüne kadar uğraştık. Bugüne kadar sahibini aradık bu kulübün. Ama sahibi çıkmadı. İnşllah hayırlara vesile olur. Daha fazla mücadele edemeyeceğiz. Mali imkan olmadan artık devam edemeyeceğiz. Bu yıl hiç bir destek yok. Kulübün borcu bahane bahane edildi. Vicdanen emekli bir insan olarak elimizden gelen çabayı gösterdirk. Her türlü riski aldık. Ama dilenci olduk. İlin sahipleri var. Üçüncü kulüp kapanmasın die mücadele ettik. Sorumluluk adı altında mücadele ettik. Vicdanım rahat. Artık bundan sonrası için yapılabilecek pek fazla birşey kalmadı.”

Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme