• Haberler
  • Eğitim
  • 'Genel idare çalışanları emeklerinin karşılığını almalı'

'Genel idare çalışanları emeklerinin karşılığını almalı'

Eğitim Bir Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Mustafa Arslan, tüm genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfına tabi çalışanların emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğini söyledi   Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi ev sahipliğinde Genel İdari Hizmetler-Sorunlar ve Talepler İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar, [&hellip]

Eğitim Bir Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Mustafa Arslan, tüm genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfına tabi çalışanların emeğinin karşılığının
verilmesi gerektiğini söyledi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Numaralı Şubesi ev sahipliğinde Genel İdari Hizmetler-Sorunlar ve Talepler İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları; Mevlüt Çınar, Musa Dinçgez, Emin Karaosman, Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Yusuf Turhan, Şube Müdürleri Hikmet Tuncer, Mustafa Koçak, Mustafa Günay, Ahmet Aksoy, Ali Kanık, Hakan Yıldırım, Hayati Duman, Medeni Buğra, Ercüment Kutlu, İbrahim Erdem Gülcü, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Müdür Yardımcıları, Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Şube Başkanı Mustafa Arslan, hizmetli, memur ve şefler başta olmak üzere, tüm genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıfına tabi çalışanların emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğini belirtti. Arslan, “Mali ve özlük haklarında iyileştirmeler yapılmalı, görevde yükselme, unvan değişikliği ve yer değişikliği talepleri ivedilikle karşılanmalıdır. Görevini yerine getirmek adına taşın altına elini koyan ve eğitime, şehrimize hizmet üreten yöneticilerimize teşrifleri için teşekkür ediyor, çalışma hayatlarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, Afyonkarahisar milli eğitim çalışanlarının sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerinde çalıştıklarını ifade etti. Yalçın, Afyonkarahisar’da Genel İdari Hizmetler-Sorunlar ve Talepler Gündemli İstişare Toplantısını gerçekleştiren, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme