• Haberler
  • Siyaset
  • 'Genel Başkanımızın Emrinde Bir Ve Beraberce Çalışacağız'

'Genel Başkanımızın Emrinde Bir Ve Beraberce Çalışacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara'da MHP'li İl Genel Meclisi Üyeleri ile bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin himayelerinde düzenlenen “İl Genel Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” için Ankara’ya giden, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Genel Meclis Üyeleri, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettiler.

'Genel Başkanımızın Emrinde Bir Ve Beraberce Çalışacağız'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Bugün Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin himayelerinde gerçekleştirilecek olan, İl Genel Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Ankara’ya gelen İl Genel Meclis Üyelerimizle Gazi Meclisimiz’de bir araya gelerek, yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

'Genel Başkanımızın Emrinde Bir Ve Beraberce Çalışacağız'

11 kardeşimiz de seçildikleri ilçelerde, beldelerde ve köylerde her türlü hizmeti yapmak için fedakarca çalışmaktadır. Ben öncelikle her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmet için çalışmaya devam edeceklerdir. Ben hepinize çalışmalarınızda, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Genel Başkanımızın emrinde, izinde bir ve beraber olarak çalışmaya devam edeceğiz inşallah.”

Ziyaret sonrası Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Genel Meclis Üyeleri birlikte yemek yiyerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ayrıldılar.
 

Bakmadan Geçme