• Haberler
  • Genel
  • Genel Başkan gibi karşılandı – Kocatepe Gazetesi

Genel Başkan gibi karşılandı – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, baba ocağı Şuhut'ta genel başkan gibi karşılandı. Afyonkarahisar genelinde yapılan en geniş katılımlı halka hitaplardan birini gerçekleştiren Eroğlu'nun mitingi muhalefet partilerinin mitinglerini gölgede bıraktı Afyonkarahisar'da temaslarının ilk gününde son olarak baba ocağı Şuhut'a giden Bakan Veysel Eroğlu, Atatürk Parkı yakınlarında yolunu kesenler coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. [&hellip]

Genel Başkan gibi karşılandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, baba ocağı Şuhut’ta genel başkan gibi karşılandı. Afyonkarahisar genelinde yapılan en geniş katılımlı halka hitaplardan birini gerçekleştiren Eroğlu’nun mitingi muhalefet partilerinin mitinglerini gölgede bıraktı

Afyonkarahisar’da temaslarının ilk gününde son olarak baba ocağı Şuhut’a giden Bakan Veysel Eroğlu, Atatürk Parkı yakınlarında yolunu kesenler coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Şuhutlularla selamlaşan Bakan Veysel Eroğlu, yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı. Şuhut Ulu Camii yanında Şuhutlulara hitap eden Bakan Eroğlu’nu izlemek için gelen kalabalık meydana sığmadı. İlk olarak Ak Parti Afyonkarahisar milletvekili adaylarının tanıtıldığı halka hitaba, AK Parti tam il yönetimi de tam kadro katıldı.
Aday tanıtımının ardından Şuhutlulara seslenen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İzimir’den aday gösterilmesinin Şuhut ve Afyonkarahisarlıları üzmemesi gerektiğini söyledi. İzmir’den aday gösterilmesine rağmen Şuhut’a ve Afyonkarahisar’a vefa borcu olduğunu anlatan Bakan Veysel Eroğlu, “Ben sizin hizmetkarınızım. Bazıları diyormuş ki; Bakan Eroğlu İzmir’den aday gösterildi Afyonkarahisar’ı unutacak, Şuhut’u unutacak. İnsanın ekmeğini yediği suyunu içtiği, vefa borcu olan yeri unutması mümkün mü? Üstelik eskiden bazı milletvekilleri beni eleştirirdi. ‘Bütün yatırımları Afyon’a yapıyor’ diyorlardı. Bazı Afyonkarahisar muhalefet milletvekilleri de bu eleştirilere katılıyor ya da destek veriyordu. Şimdi İzmir milletvekili olarak Afyonkarahisar’a her zamankinden daha fazla yatırım yapabileceğim. Artık İzmir milletvekili olduğum için de kimse bizi eleştiremeyecek” dedi.
Parti ayrımı yapmadan Afyonkarahisarlılara hizmet için elinden geleni yaptığını anlatan Bakan Veysel Eroğlu, Şuhutlulardan gelen istekleri hiçbir parti ayrımı yapmadan geri çevirmediğini söyledi. Seçim sonrası AK Parti Genel merkezi’nde Veysel Eroğlu’nun başarısı için ilk bakılacak sonucun Şuhut sonucu oludğunu, sonra İzmir sonuçlarına bakılacağını da vurgulayan Eroğlu, “Afyonkarahisar’a size hizmetkar, sizin için gece gündüz çalışacak 5 aday bıraktık. Ben İzmir’den 6’ıncı milletvekiliniz ve hizmetkarınızım. Eniştemiz Başbakanımız da 7’inci milletvekilimiz. Bu konuda Şuhutluların da bizim yüzümüzü kara çıkarmayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ulu Camii’nin önünden Şuhut’ta ilçe pazarının kurulduğu kavşağa kadar uzanan kalabalık milletvekili adayları ve partililerin yüzünü güldürdü. Muhalefet partilerinin il merkezinde genel başkan katılımıyla gerçekleştirdiği mitinglerden daha büyük bir kalabalığa hitap eden Bakan Eroğlu’nun baba ocağında hak ettiği ilgiyi görmeye başladığı yorumu yapıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme