• Haberler
  • Spor
  • Gençlik Yürüyüşü yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Yürüyüşü yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri devam ediyor.  Akarçay'da düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Merkez ve Karahisar Gençlik Merkezleri'nin de katkı sağladığı yürüyüş Leblebi Kafe'nin bulunduğu yerden başladı. Yaklaşık 500 metre süren yürüyüşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Haftası etkinlikleri devam ediyor.  Akarçay’da düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Merkez ve Karahisar Gençlik Merkezleri’nin de katkı sağladığı yürüyüş Leblebi Kafe’nin bulunduğu yerden başladı. Yaklaşık 500 metre süren yürüyüşe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özge Demirayak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Liderler, Gönüllü Gençler, çok sayıda genç ve veliler katıldı.
Akarçay’da yapılan yürüyüş Gençlik Merkezleri’nin hazırladığı stantların bulunduğu alanda son buldu. Yürüyüşün ardından Engellilerden oluşan Mehter Takımı’nın gösterisi ve Karahisar Zeybekleri’nin gösterisi yapıldı. Gençlik Merkezleri’nin hazırladığı stantlarda ipek koza, ebru, kaligrafi, resim, mangala, satranç ve müzik atölyesi çalışmaları ise programa renk kattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Yürüyüş’te elektrikli araç da yer aldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Gençlik Yürüyüşü’nde Merkez Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yaptığı elektrikli araç da yer aldı. Oldukça güzel tasarlanmış olan araç yürüyüşe katılanların dikkatini çekerken İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akçil, ile Kültür ile Turizm Müdür Vekili Özge Demirayak elektrikli aracı test etme imkanı buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme