Gençlik Muhalefeti, 1 Mayıs alanında olacak

Türkiye genelinde yeni kurulan Gençlik Muhalefeti, ilk eylem olarak 1 Mayıs kutlamalarına katılacak Gençlik Muhalefeti Afyonkarahisar Dönem Sözcüsü Ahmet Karakuzu, bir basın toplantısı düzenleyerek yeni bir hareket başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Emekten, özgürlükten, demokrasiden yana tüm güçlerle birlikte hareket etme çağrısı yapan Karakuzu, ilk eylemlerinin 1 Mayıs’ta alanlara çıkmak olacağını söyledi. Karakuzu, 𔄙 Mayıs, geleceğimizi çalanlardan [&hellip]

Gençlik Muhalefeti, 1 Mayıs alanında olacak

Türkiye genelinde yeni kurulan Gençlik Muhalefeti, ilk eylem olarak 1 Mayıs kutlamalarına katılacak

Gençlik Muhalefeti Afyonkarahisar Dönem Sözcüsü Ahmet Karakuzu, bir basın toplantısı düzenleyerek yeni bir hareket başlattıklarını kamuoyuna duyurdu. Emekten, özgürlükten, demokrasiden yana tüm güçlerle birlikte hareket etme çağrısı yapan Karakuzu, ilk eylemlerinin 1 Mayıs’ta alanlara çıkmak olacağını söyledi. Karakuzu, “1 Mayıs, geleceğimizi çalanlardan hesap sormak, yeni bir geleceği birlikte kurmak için direniş günümüzdür. Yarını bugünden kurmak ve özgürlük mücadelesini birlikte yürütmek için Gençlik Muhalefeti saflarında birleşerek 1 Mayıs’a yürümeye çağırıyoruz” dedi.
“19 MAYIS’A SAHİP ÇIKIYORUZ”
Gençlik Muhalefeti’nin önümüzdeki süreçte eylemleriyle gündeme geleceğini bildiren Karakuzu, “6 Mayıs’ta Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının verdikleri onurlu mücadeleleri unutmamak, unutturmamak için yapacağımız anma etkinliği düzenleyeceğiz. Antiemperyalist mücadelenin temeli ve ruhunu taşıyan gençler olarak 19 Mayıs’a sahip çıkıyoruz ve tam bağımsız Türkiye sloganıyla bu ruhu yaşatmaya, Samsun’a gideceğiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme