• Haberler
  • Genel
  • Gençlik Merkezi’nde halk oyunları çalışmaları başladı

Gençlik Merkezi’nde halk oyunları çalışmaları başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Gençlik Merkezi’nde yeni dönem halk oyunları çalışmaları başladı. Her pazar 16.00-17.30 saatleri arasında yapılacak çalışmaların Can Hoca nezaretinde yapıldığı bildirildi. Gençlik Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Arkadaşlar yeni dönem halk oyunları çalışmamız başlamıştır. Her Pazar 16:00-17.30 saatleri arasında Can Hoca eşliğinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde [&hellip]

Gençlik Merkezi'nde halk oyunları çalışmaları başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yürüten Gençlik Merkezi’nde yeni dönem halk oyunları çalışmaları başladı.

Her pazar 16.00-17.30 saatleri arasında yapılacak çalışmaların Can Hoca nezaretinde yapıldığı bildirildi. Gençlik Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Arkadaşlar yeni dönem halk oyunları çalışmamız başlamıştır. Her Pazar 16:00-17.30 saatleri arasında Can Hoca eşliğinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nde yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için herkesi Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz.”

Bakmadan Geçme