Gençlik Merkezi üyeleri ucuz atlattı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyeleri Ilgın-Konya karayolu üzerinde oluşan sis nedeniyle bir kaza yaptı Gençlik ve Spor Bakanlığınca Mayıs ayında Ankara'da yapılması planlanan Gençlik Şurası'na hazırlık niteliğinde olan Konya Bölgesel Gençlik Çalıştayı, Konya, Afyon, Çankırı, Kırıkkale, Aksaray ve Karaman illerinden yaklaşık olarak 300 kişinin katılımıyla dün yapılması planlanıyordu. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyeleri de dün çalıştaya katılmak [&hellip]

Gençlik Merkezi üyeleri ucuz atlattı

Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyeleri Ilgın-Konya karayolu üzerinde oluşan sis nedeniyle bir kaza yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Mayıs ayında Ankara’da yapılması planlanan Gençlik Şurası’na hazırlık niteliğinde olan Konya Bölgesel Gençlik Çalıştayı, Konya, Afyon, Çankırı, Kırıkkale, Aksaray ve Karaman illerinden yaklaşık olarak 300 kişinin katılımıyla dün yapılması planlanıyordu. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyeleri de dün çalıştaya katılmak üzere 35 kişilik bir ekiple Konya’ya gitmek üzere yola çıkmıştı. Afyon kafilesinin akşam saatlerinde Ilgın-Konya karayolu üzerinde oluşan sis nedeniyle bir kaza yaptıkları öğrenildi. Konya’ya 90 kilometre kala meydana gelen kazaya üç aracın karıştığı ve herhangi bir can kaybının olmadığı ifade edildi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi üyelerinden bazılarında ufak yaralanmaların meydana geldiği açıklandı.
Konya’nın Ilgın İlçesi’nde buzlanma ve tipi nedeniyle 6 araçın birbiriyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi yaralandı. Yaralananların arasında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katılımıyla bugün gerçekleşeçek olan Bölgesel Gençlik Çalıştayı’na katılmak için otobüsle Konya’ya gelen Afyonka-rahisar Gençlik Merkezi yöneticileri ile merkeze üye gençlerin bulunduğu belirtildi. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Konya- Afyonkarahisar karayolu Ilgın İlçesi gi-rişinde meydana geldi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yönetici ve merkeze üye gençlerin bulunduğu Mevlüt Ç. yönetimindeki 03 KA 078 plakalı otobüs, iddiaya göre buzlanma ve tipi nedeniyle, önündeki sürücü-sünün kimliği belirlenemeyen 34 HN 3496 plakalı otomobile çarpıştı. Kaza nedeniyle arkasında bulunan tır, kam-yon ve 2 otomobilde zincirleme olarak birbiriyle çarpıştı. Kazada, çoğunluğu otobüste bulunan 9 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ilgın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğerleri ise dinlenmek için Ilgın Belediyesi’ne ait kaplıcalara götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürürken, yaralananların ismleri şunlar: Nilüfer Kaya Özcan (37), Ayşe Kurt (26), Özge Mutlu (25), Yasemin Altınay (21), Canan Özdemir (24), Yasin Ersoy (28), Dilek Yıldız (20), Halit Erbatu (60), Yusuf Özyaşar (25). Kafilede yer alan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Şube Müdürü İsmail Kılınç da kaza sonrası gazeteniz Kocatepe’ye şu bilgileri verdi: “Şu anda kaza mahalindeyiz. Allah’a şükürler olsun ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Ufak tefek sıyrıklarla atlattık.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme