Gençlik Merkezi skeç yarışması tamamlandı

Skeç yarışma finalinde ilk 3’e giren Sakatlar Derneği Afyon Şubesi ve gönüllüleri “Yüreğimde Engel Yok” adlı skeciyle üçüncü olarak Gençlik Merkezi'nde başarı kazandı.Yarışmaya katılımından dolayı katılım belgesi alan Sakatlar Derneği Afyon Şubesi Başkanı Akgün, 'Engelliler olarak her platformda olmaktan ve yaptığımız güzel etkinliklerle başarılara imza atmaktan çok gururluyum, skeç yarışmasını il üçüncüsü olarak tamamlayan ekibimizi [&hellip]

Skeç yarışma finalinde ilk 3’e giren Sakatlar Derneği Afyon Şubesi ve gönüllüleri “Yüreğimde Engel Yok” adlı skeciyle üçüncü olarak Gençlik Merkezi’nde başarı kazandı.
Yarışmaya katılımından dolayı katılım belgesi alan Sakatlar Derneği Afyon Şubesi Başkanı Akgün, “Engelliler olarak her platformda olmaktan ve yaptığımız güzel etkinliklerle başarılara imza atmaktan çok gururluyum, skeç yarışmasını il üçüncüsü olarak tamamlayan ekibimizi yürekten tebrik ederim. Bizler engelleri aşarak yaşamasını bilen insanlarız” dedi.
Yapılan skeç yarışmasına, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Genel Müdür Yardımcısı Serdal Eravcı, Daire Başkanları Mehmet Kaymakcı, Ahmet Uzak, Gürkan Tekin, İbrahim Sezgin ve Kamil İspir katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop skeç yarışmasını yakından takip etti. Kent Kafe Sahipleri Ahmet Taş ve Aykut Akgün’e sponsor olarak verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Dr. Tortop, tüm katılımcıları oynadıkları başarılı skeçlerden dolayı tebrik etti.
Yarışmada Cumhuriyet Lisesi öğrencileri birinci olurken mutluluktan sevinç gözyaşları döktü. Başarılarını öğretmen ve velileri ile paylaştı Cumhuriyet Lisesi öğrencileri Türkiye’de Afyonkarahisar’ı temsil edeceklerini ve büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme