Gençlik Merkezi 2 etkinlik düzenledi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi yaptığı 2 etkinlikle hafta sonunu tamamladı   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi hafta sonunda yaptığı 2 etkinlerle öğrencilere mutlu anlar yaşattı. Karahisar Gençlik Merkezi'nde 13-17 yaş ve 18-25 yaş kategorilerinde şiir okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya 96 öğrenci katılım gösterdi. Dereceye [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi yaptığı 2 etkinlikle hafta sonunu tamamladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi hafta sonunda yaptığı 2 etkinlerle öğrencilere mutlu anlar yaşattı.
Karahisar Gençlik Merkezi’nde 13-17 yaş ve 18-25 yaş kategorilerinde şiir okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya 96 öğrenci katılım gösterdi. Dereceye giren öğrenciler Denizli’de düzenlenecek olan bölge finaline katılmaya hak kazandı.
13-17 yaş kategorisinde erkeklerde birinci Abdulkadir Karagüven olurken, kadınlarda ise Ayşe Kıymık birinci oldu. 18-25 yaş kategorisinde kadınlarda Emine Demircan birinci olurken, erkeklerde ise Emirhan Ekici yarışmayı birinci olarak tamamladı.
KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMADA ÖĞRENCİLER KAYNAŞTI
Düzenlenen bir diğer etkinlik ise Liseler Arası Münazara Yarışması oldu. Sekiz takımın katıldığı yarışmada iki takım Aydın’da yapılacak olan bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Düzenlenen münazarada öğrencilere; huzur evleri kapatılmalı mı kapatılmalı mı, hayvanat bahçeleri kapatılmalı mı kapatılmalı mı ve sosyal medya yararlı mıdır zararlı mıdır, şeklinde sorular yöneltildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme