• Haberler
  • Genel
  • Gençlik Meclisi ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Meclisi ziyaret turunda – Kocatepe Gazetesi

Geçen hafta yapılan genel kurulda, göreve gelen Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, ziyaret turuna çıktı İlk olarak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, daha sonra Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ile Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti. “YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIN”Başkan Burhanettin Çoban’a yönelik ziyarette, kendilerini [&hellip]

Gençlik Meclisi ziyaret turunda

Geçen hafta yapılan genel kurulda, göreve gelen Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, ziyaret turuna çıktı

İlk olarak, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, daha sonra Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ile Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.
“YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIN”
Başkan Burhanettin Çoban’a yönelik ziyarette, kendilerini tek tek tanıtan Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri, yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Yürütme Kurulu Üyeleri’ne ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Çoban, gençlere üstlendikleri görevlerde başarılar diledi. Yürütme Kurulu Üyelerini, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ndeki makamında ağırlayan Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir ise gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Gençlerden yenilikçi çalışmalara imza atmalarını isteyen Başkan Birliktir, yaptıkları çalışmaların tanıtımını iyi yapmalarını istedi.
“PROGRAM DÂHİLİNDE ÇALIŞIN”
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın da gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Gençlerden mutlaka bir program dâhilinde çalışmalarını isteyen Metin Yalçın, yapmak istedikleri çalışmaları iyi analiz ettikten sonra hayata geçirmelerini önerdi. Yalçın, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ilgili alanlarda gençlere destek verebileceklerini söyledi. Gençlik Meclisi Başkanı Burak Yaraşır başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Aydın, Mehtap Doğan, İhsan Çoban, Hasan İstek ve Samet Ersoy katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme