• Haberler
  • Genel
  • Gençlik Meclisi kitap dağıttı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Meclisi kitap dağıttı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençler Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hazreti Peygamberin hayatını anlatan kitap dağıttı Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Genlik Meclisi üyesi gençler Afyonkarahisar Anıt Park önünde kitap ve hadisi şerif dağıttı. Düzenlenen etkinliğe olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan “İslam dini ile verilmek istenen [&hellip]

Gençlik Meclisi kitap dağıttı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençler Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hazreti Peygamberin hayatını anlatan kitap dağıttı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Genlik Meclisi üyesi gençler Afyonkarahisar Anıt Park önünde kitap ve hadisi şerif dağıttı.
Düzenlenen etkinliğe olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Talha Erdoğan “İslam dini ile verilmek istenen mesajın doğru, açık ve etkili bir biçimde insanlığa ulaştırılmasında öncü olan Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimizin daha iyi anlaşılmasına vesile olmasını temennisi ve Peygamberimiz sünneti seniyyelerinin hafızalarda yer edinmesi, güzel bir şekilde anlaşılması ve yaşatılması adına şehir merkezinde hadisi şerifler ve kitaplar dağıttık. Vatandaşlarımızın ve genç kardeşlerimizin programımıza göstermiş oldukları yoğun ilgi bizleri memnun etti” diye konuştu.
Etkinlikte 2000 adet hadis ve 300 adet Hazreti Muhammedin hayatının anlatıldığı kitap dağıtıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme