• Haberler
  • Spor
  • Gençlik Çalıştayı tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Çalıştayı tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Çalıştaylarda Türkiye genelinde uluslararası alanda çalışmalar yürütmüş ve yürütmeye devam eden yaklaşık 170 gençlik merkezi çalışanıyla uzman eğitimcilerin eşliğinde bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuluyor. Bakanlık çalıştaylarda, gerçekleştirilen uluslararası gençlik çalışmalarının niteliğini ve gerçekleştirilen etkinlik sayısını arttırmayı amaçlıyor.Çalıştayda katılımcılara gençlik değişimleri niteliği, mevzuatı, gençlik değişimleri bilgi sistemi hakkında bilgi paylaşımı ile birlikte, Türkiye [&hellip]

Çalıştaylarda Türkiye genelinde uluslararası alanda çalışmalar yürütmüş ve yürütmeye devam eden yaklaşık 170 gençlik merkezi çalışanıyla uzman eğitimcilerin eşliğinde bir araya gelerek bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuluyor. Bakanlık çalıştaylarda, gerçekleştirilen uluslararası gençlik çalışmalarının niteliğini ve gerçekleştirilen etkinlik sayısını arttırmayı amaçlıyor.
Çalıştayda katılımcılara gençlik değişimleri niteliği, mevzuatı, gençlik değişimleri bilgi sistemi hakkında bilgi paylaşımı ile birlikte, Türkiye Ulusal Ajans eğitmenleri tarafından Erasmus+, uluslararası gençlik çalışmaları eğitimleri de veriliyor. Organizasyon kapsamında atölye çalışmaları da yapılıyor.
17 Şubat-1 Mart tarihleri arasında düzenlenen Çalıştaylar; Ankara, Afyonkarahisar’dan sonra İstanbul ve Erzincan’da ikişer gün süreyle gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar çalıştayı Sandıklı’da yapılan eğitim ve verilen seminerler sonrasında tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme