‘Gençliğin Merkezi’ – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Merkezi’nde hafta sonu aktiviteler yapan öğrenciler, hem bu aktivitelerle stres atıyor hem de faydalı bir şeyler üretmenin hazzını yaşıyorlar. Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasının arkasında bulunan Gençlik Merkezi, gençlerin uğrak yeri. Öğrenciler, boş vakitlerini buradaki internet evine girerek faydalı bilgiler öğrenerek değerlendirebiliyorlar. Dahası gençlik Merkezi’nin açtığı kurslara katılıp hem becerilerini arttırıyorlar, hem de sınavların [&hellip]

http://m.kocatepegazetesi.com/

Gençlik Merkezi’nde hafta sonu aktiviteler yapan öğrenciler, hem bu aktivitelerle stres atıyor hem de faydalı bir şeyler üretmenin hazzını yaşıyorlar.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasının arkasında bulunan Gençlik Merkezi, gençlerin uğrak yeri. Öğrenciler, boş vakitlerini buradaki internet evine girerek faydalı bilgiler öğrenerek değerlendirebiliyorlar. Dahası gençlik Merkezi’nin açtığı kurslara katılıp hem becerilerini arttırıyorlar, hem de sınavların yoruculuğunu günlük yaşamın stresini atıyorlar. Her yaştan öğrencinin akınına uğrayan Gençlik Merkezi’nde açılan gitar kursu, ney kursu, çini, boyama, alçı, heykel traş, satranç, kursları halen devam ediyor. Hafta sonu küçük büyük herkesin katıldığı bu kurslar da oldukça neşeli bir ortamda geçiyor.

Bakmadan Geçme