• Haberler
  • Genel
  • 'Gençliğe Emredileni Yapmaktan Geri Durmayacağız'

'Gençliğe Emredileni Yapmaktan Geri Durmayacağız'

Milliyetçi Kongre Derneği adına Zafer Meydanı'nda açıklama yapan Furkan Uslu, terörist başının Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yapması girişimine sert tepki gösterdi

Milliyetçi Kongre Derneği üyeleri, Afyonkarahisar’da Zafer Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Dernek adına basın açıklamasını okuyan Furkan Uslu, “Her türlü skandalın, akıl almaz işlerin alenileştiği ve sıradanlaştığı Türkiye'de terör örgütü elebaşının meclise çağrılması vakasını Türk Milleti'nin geleceği adına kaygı ve tiksintiyle izledik.

'Gençliğe Emredileni Yapmaktan Geri Durmayacağız'

Bütün Türk Milliyetçilerine ilan ederiz ki vaktiyle Atatürk'ün, Mehmet Emin Yurdakul'un, Hamdullah Suphi'nin millete seslendiği kürsüye terörist başı çıkarılırsa her türlü eylem hakkımızı kullanacağız.

Adını açılım koydukları yeni bir ihanet süreci planlayanlara, Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklaline kastetme cüretinde bulunanlara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini hatırlatmak istiyor ve Gençliğe Hitabede bizlere, Türk Gençliğine emredileni yapmaktan geri durmayacağımızı ilan ediyoruz” dedi.

'Gençliğe Emredileni Yapmaktan Geri Durmayacağız'

“BAŞKOMUTANIMIZ GENÇLİĞİN YOLUNU ÇİZDİ”

Furkan Uslu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza
ve müdafaa etmektir, diyerek biz Türk gençliğine hitap eden Başkomutanımız, devamında ise günümüz iktidar sahiplerinin ahvalini bize o günlerden işaret etmiş ve olası bir karanlıkta Türk gençliğinin yolunu çizmiştir. ‘Memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.

'Gençliğe Emredileni Yapmaktan Geri Durmayacağız'

Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.’ Günümüz siyasi ortamında iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini ve koltuklarını koruma uğruna terörist başı, bebek katili Abdullah Öcalan’ın hapsini kaldırarak yeni bir ihanet sürecine başlamak istemektedirler.

Ancak unutulmamalıdır ki, biz Türk gençlerinin son bir söz hakkı daha vardır: ‘Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.’
Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan bütün Temiz Türklere selam olsun!”

Bakmadan Geçme