• Haberler
  • Spor
  • Gençlerin yeni mekanı için geri sayım başladı

Gençlerin yeni mekanı için geri sayım başladı

Afyonkarahisar’ın ilk spor salonu olarak hizmet vermeye başlayan ve 1970’li yıllara kadar da hizmetini sürdüren Salon, restore edilerek genç ofis sistemine geçecek   Afyonkarahisar’ın ilk Spor Salonu olarak hizmete başlayan ve 70’li yıllardan sonra uzun yıllar Güreş Eğitim Merkezi olarak kullanılan Anıt Parkın yanındaki Çok Amaçlı Spor Salonu yeni bir döneme geçiş yapıyor. Gençlik Ofisi [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ilk spor salonu olarak hizmet vermeye başlayan ve 1970’li yıllara kadar da hizmetini sürdüren Salon, restore edilerek genç ofis sistemine geçecek

Afyonkarahisar’ın ilk Spor Salonu olarak hizmete başlayan ve 70’li yıllardan sonra uzun yıllar Güreş Eğitim Merkezi olarak kullanılan Anıt Parkın yanındaki Çok Amaçlı Spor Salonu yeni bir döneme geçiş yapıyor. Gençlik Ofisi olarak yeni kimliğiyle hizmet verecek olan Salon, Afyonkarahisar Valiliği’nin girişimleri ile yeniden restore edilerek gençler için yeni bir Gençlik Merkezi şubesi haline gelecek.
‘ONLAR İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ’
Konu ile ilgili paylaşım yapan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar’da gençlerimiz geleceğimiz diyoruz. Onlar için durmadan çalışacağız. Bu amaçla bir çok proje yaptık işte onlardan biri, eski güreş merkezi binamızı restore edip genç ofis sistemine geçiyoruz. Haziran ayına yetiştireceğiz. Gençlerimiz yeni evlerini çok sevecekler.” ifadelerine yer verdi.
Son yıllarda uygulamaya geçilen Gençlik Merkezleri sisteminin alt şubesi gibi uygulama yapılan genç ofis sayesinde gençlerin kültür, sanat, spor, bilişim teknolojisi gibi farklı alanlarda eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak bir merkez olacak.
Restorasyon çalışmalarına ay sonunda başlanacak olan Genç Ofis uygulamasının yanında Salon’da yine spor faaliyetlerine devam edilecek. üst katı ise genç ofis olarak çalışacak salonun engelli asansörü de olacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme