• Haberler
  • Genel
  • Gençlere esrar satıyorlardı – Kocatepe Gazetesi

Gençlere esrar satıyorlardı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlmüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaptığı operasyonda esrar sattığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaklaşık 4 buçuk aylık takibinin ardından operasyon düzenlendi. Afyonkarahisar merkezin yanı sıra merkeze bağlı Sülün ve Nuribey belderinde eşzamanlı yapılan operasyonda İ.K., A.C., İ.Y., B.A, [&hellip]

Gençlere esrar satıyorlardı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlmüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaptığı operasyonda esrar sattığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yaklaşık 4 buçuk aylık takibinin ardından operasyon düzenlendi. Afyonkarahisar merkezin yanı sıra merkeze bağlı Sülün ve Nuribey belderinde eşzamanlı yapılan operasyonda İ.K., A.C., İ.Y., B.A, ve aynı aileden F.Y., B.Y., N.Y. gözaltına alındı.
Gözaltına alınanların 16-17 yaşındaki gençlere şehrin çeşitli caddelerinde 15-20 liraya 4 gramlık esrar sattığı belirtildi. Operasyonda 350 gram esrar ele geçirilirken, gözaltına alınanların üzerinden daha önceki aramalarda da 350 gram, 930 gram ve 15 gram esrar bulunduğu kaydedildi.
Zanlılar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Afyonkarahisar Adliyesi’ne çıkarıldı. Zanlılar, Adliye önünde çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme