Gençlere destek sözü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Öğrenci Meclisi üyelerini tebrik ederek destek sözü verdi Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yeni kurulan Öğrenci Meclisi Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Öğrenci Meclisi Başkanı Ali İhsan Ködürgü’nün yanı sıra Başkan Yardımcısı Mevlüt Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Karkı, M. Zahit Atlı ve Furkan Yıldırıcı katıldılar.Geçtiğimiz ay [&hellip]

Gençlere destek sözü

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Öğrenci Meclisi üyelerini tebrik ederek destek sözü verdi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yeni kurulan Öğrenci Meclisi Üyelerini makamında kabul etti. Ziyarete Öğrenci Meclisi Başkanı Ali İhsan Ködürgü’nün yanı sıra Başkan Yardımcısı Mevlüt Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Karkı, M. Zahit Atlı ve Furkan Yıldırıcı katıldılar.
Geçtiğimiz ay gerçekleşen genel kurulun ardından Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Başkanlığı’na Ali İhsan Ködürgü seçildi. Aynı zaman da Öğrenci Meclisi Kurucu Başkanı olan Ali İhsan Ködürgü, ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu’na gerçekleştirecekleri projeleri hakkında bilgi verdi.
GELECEĞİN KURUCULARI
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, ‘Ülkemizin gelişimi için kendine öz güveni olan ve çevresine faydalı çalışmalarda bulunan gençlerimize ihtiyacımız var. Bugünün çocukları ve gençleri yarının büyükleri olacaklar. Bu yüzden geleceğin kurucuları yarının büyüğü olacak her birey bizim için çok önemlidir. Onların kendilerini geliştirmeleri ve çevresine faydalı birer birey olmaları için elimizden geleni yapmaktayız. Bu anlamda Belediye Başkanlığı Öğrenci Meclisi’ni kuran gençleri kutluyor, Valilik olarak destekte bulunacağımızın sözünü veriyorum. Aynı zamanda tüm gençlere örnek olacak, Öğrenci Meclisi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme