• Haberler
  • Spor
  • Gençlere aynı etkinlikte iki farklı görev

Gençlere aynı etkinlikte iki farklı görev

Yaklaşık bir yıldır Karahisar İşitme Engelliler Okulu'nda İşitme Engelli Çocuklarla çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler yapan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gönüllü gençleri işitme engelli çocuklarla Arkeoloji Müzesi'ni gezdi. Karahisar İşitme Engelliler Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Halil İlhan ve öğretmenlerin refakatinde işitme engelli 10 genç Arkeoloji Müzesi'ne gitti. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi İşaret [&hellip]

Yaklaşık bir yıldır Karahisar İşitme Engelliler Okulu’nda İşitme Engelli Çocuklarla çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler yapan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, gençlik liderleri ve gönüllü gençleri işitme engelli çocuklarla Arkeoloji Müzesi’ni gezdi. Karahisar İşitme Engelliler Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Halil İlhan ve öğretmenlerin refakatinde işitme engelli 10 genç Arkeoloji Müzesi’ne gitti. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi İşaret Dili Eğitmeni Nihal Usanmaz, Gençlik Lideri ve İşaret Dili Tercümanı Özge Mutlu müzede bulunan tarihi eserlerin öykülerini, dönemlerini ve tanıtımları ile ilgili İşitme Engelli Çocuklara tercümanlık yaptı. İşitme Engelli Çocuklar müzenin içinde ve bahçesinde bulunan tarihi eserleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Arkeoloji Müzesi Müdürü Mevlüt Üyümez ve personeli faaliyet esnasında İşitme Engelli Çocuklara ve gönüllü gençlere yardımcı oldu.
İKİNCİ GÖREVDE EGZERSİZ YAPILDI
Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığının “Merkezimiz Her Yerde” sloganı ile ikinci faaliyetini sürdürdü. “10 Mayıs Dünya Hareket Et Günü” kapsamında Afyonkarahisar Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençler Namık Kemal İlkokulu’nda 150 öğrenci ile çeşitli fiziksel egzersizler yaptı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Üyesi ve BESYO Öğrencileri Mehmet Şah Özçelik, Hülya Şahin’in rehberliğinde çocukların yaş ve gelişimlerine uygun sportif egzersizler uygulandı. Okul bahçesinde yapılan faaliyet kapsamında okul öğrencilerle çeşitli eğitsel oyunlar oynanarak hareket etmenin sporun önenmene dikkat çekildi.

Bakmadan Geçme