Gençlerde masanın en iyileri belli oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Okul Sporları devam ediyor. Okul Sporları Genç Erkek ve Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda 8 takım erkeklerde de 15 takım yarıştı. Yapılan müsabakalar sonucunda Kızlar kategorisinde Afyon Anadolu Lisesi birinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi üçüncü [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Okul Sporları devam ediyor. Okul Sporları Genç Erkek ve Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda 8 takım erkeklerde de 15 takım yarıştı. Yapılan müsabakalar sonucunda Kızlar kategorisinde Afyon Anadolu Lisesi birinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ikinci, İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi üçüncü ve Şuhut Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Erkeklerde ise Kamil Miras Anadolu Lisesi birinci olurken Ali Çağlar Anadolu Lisesi ikinci, Bahçeşehir Koleji üçüncü ve Bolvadin Ayfer Ceylan Edem Fen Lisesi dördüncü oldu.
Müsabakaların ardından ödül töreni düzenlendi. Sporculara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Masa Tenisi İl Temsilcisi Yardımcısı Kubilay Ak ve Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan takdim etti.

Bakmadan Geçme