Gençler sağlık için hareket etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de aynı gün uygulamaya koyduğu ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına 'Hareketliliğin' tema olarak işlendiği 'Sağlık İçin Hareket Et' projesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi gerçekleştirdi. Proje kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ile farklı alanlarda kalabalık gruplar halinde spor yaparak vatandaşları [&hellip]

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de aynı gün uygulamaya koyduğu ve gençlerin daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına “Hareketliliğin” tema olarak işlendiği “Sağlık İçin Hareket Et” projesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi gerçekleştirdi. Proje kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ile farklı alanlarda kalabalık gruplar halinde spor yaparak vatandaşları hem bilgilendirdi hem de eğlendirdi.
GENÇLER TRAFİK STANDINI GEZDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor i l Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Trafik Haftası kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Kent Meydanı’nda hazırlanan trafik standını ziyaret etti. Gönüllü gençlere emniyet kemerinin önemi, similasyon aracı ile anlatıldı. Araca binen gençler, kazalarda emniyet kemeri takmanın önemini uygulamalı test etti. Trafik polisleri gençleri bilgilendirdi.
Ayrıca alkol gözlüğü ile vatandaşlara emniyet kemerinin önemi ve alkollü araç kullanmanın sürücüler üzerindeki etkileri hakkında gençlere uygulamalı eğitim veridi.

Bakmadan Geçme