“Gençler Kariyer Yolunda” projesi devam ediyor

Dumlupınar Üniversitesi akademisyenleri, Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları ve projenin hedef grubunda yer alan Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltıya katılım sağlandı. KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda, karar alıcılar öğrencilere kariyerlerini nasıl geliştirebileceklerine yönelik [&hellip]

Dumlupınar Üniversitesi akademisyenleri, Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları ve projenin hedef grubunda yer alan Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri ile birlikte Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen kahvaltıya katılım sağlandı. KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KUTSO Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda, karar alıcılar öğrencilere kariyerlerini nasıl geliştirebileceklerine yönelik olarak tavsiyelerde bulundu.
Projenin diğer ana faaliyeti çerçevesinde, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri ile birlikte; Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Birliği tarafından aktif olarak faaliyetlerini sürdüren katı atıkların işlendiği, depolandığı, bertaraf edildiği ve kompost edildiği tesisler ziyaret edildi. Afyonkarahisar’daki yaklaşık 7 bin hanenin elektrik sarfiyatını ürettiği elektrikten karşılayan Biyogaz Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, ardından 2009 senesinden beri faaliyette olan Afyonkarahisar il nüfusunun yüzde 80’inin katı atık sorununa çözüm olan ve vahşi çöp depolamadan kaynaklanan çevre kirliliğine son veren Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi ziyaret edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme