Gençler Erkekler'de Merkez MTAL şampiyon

Okul Sporları kapsamında yapılan Voleybol Genç Erkekler A müsabakaları tamamlandı. Final maçını 3-0 kazanan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Spor Genç Erkekler A Kategorisi'nde oynanan final maçını Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Final [&hellip]

Gençler Erkekler’de Merkez MTAL şampiyon

Okul Sporları kapsamında yapılan Voleybol Genç Erkekler A müsabakaları tamamlandı. Final maçını 3-0 kazanan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Spor Genç Erkekler A Kategorisi’nde oynanan final maçını Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Final maçında Şuhut Hamza Paşa Merkezi ve Teknik Anadolu Lisesi’ni konuk eden Merkez MTAL 25-16, 25-16 ve 25-6’lık skorlarla 3-0’a ulaştı. Final maçını kazanan Merkez MTAL birinci, final maçında mağlup olan Şuhut Hamza Paşa MTAL ikinci, Şuhut Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncü ve Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Takımlara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Barın, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut Hamza Paşa MTAL Müdürü Süleyman Erdoğmuş ve Cumhuriyet Lisesi Öğretmenleri’nden Sedat Özer takdim etti.

Bakmadan Geçme