Gençler, dini doğru bilgilerle öğrenecek

Bolvadin’de İlim Yayma Cemiyeti Musa Kazım Koca Kültür Merkezi tören ve dualarla açıldı AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Koca ve ailesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Musa Kazım Koca Kültür Merkezi'nin açılışı Vali Balkanlıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili Ahmet Koca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı [&hellip]

Gençler, dini doğru bilgilerle öğrenecek

Bolvadin’de İlim Yayma Cemiyeti Musa Kazım Koca Kültür Merkezi tören ve dualarla açıldı

AK Parti Eski Milletvekili Ahmet Koca ve ailesi tarafından yaptırılan İlim Yayma Cemiyeti Musa Kazım Koca Kültür Merkezi’nin açılışı Vali Balkanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili Ahmet Koca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İGM Başkanı Salih Sel İl Müdürleri, ilçe protokolü ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra açılış konuşmalarına geçilen törende sırasıyla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Sıtkı Özaydın, Musa Kazım Koca ailesini temsilen Milletvekili Ahmet Koca, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün konuştular.
HAYRA VESİLE OLUNUYOR
Daha sonra kürsüye gelen ve Bolvadin ilçesinin Afyonkarahisar ilçeleri arasında bambaşka bir yeri olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; “Burada gençler dinini ve diyanetini doğru ağızlardan doğru bilgilerle öğrenecekler. Geleceğimizin teminatı olan bu gençlere yapabileceğimiz en büyük hayır ve hasenat işte bu tür müesseseler. Eğer İslamiyet kelimenin temel anlamıyla öğrenilip yaşanabilirse, İslam tam anlamıyla kardeşlik ve barış anlamına geliyor. Sizin en hayırlınız başkalarına faydalı olanlardır. Kuran-ı Kerim’i öğrenen ve öğretendir. Bugün yaşadığımız en büyük problem ve tartıştığımız en büyük problem belli başlı önemli konuları genç nesillere aktaramamamızdır. Hayra vesile olan değerli kardeşlerimizi bir kere daha kutluyor, bu yapıyla birlikte amel defterlerinin kapanmayacağı temennisiyle Allah kendilerinden razı olsun diyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme